Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanacak

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanacak
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhurbaşkanlığı kabinesi AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanacak

Covid-19 salgınında günlük vaka sayısı yeni normalleşme dönemiyle birlikte hızla artmaya devam ederken gözler yarın yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Salgındaki son durum ile birlikte ekonomi ve dış gelişmeler masada olacak. Son zamanlarda konuşulan ‘kabine değişikliği’ne ilişkin herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise henüz belirsizliğini sürdürüyor.

NTV’nin haberine göre; Son kabine toplantısında risk haritası güncellenmemiş, önlemlerin aynı şekilde bir süre daha devamına karar verilmişti. Gözler bu toplantıda haritada değişiklik yapılıp yapılmayacağında olacak.

Harita güncellenirse buna göre risk durumu değişen illerde yeni tedbirler gündeme gelecek. Kabinenin artan vaka sayılarını, aşı tedariğindeki son durumu da ele alması bekleniyor. Ayrıca toplantıda ekonomideki gelişmeler, terörle mücadele, dış politika başlıklar da gündemde olacak.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!