Bakan Koca’dan Yan Dal Uzmanlarına Müjde!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bakan Koca, Yan Dal Uzmanları İçin Yeni Düzenlemeyi Duyurdu

Türkiye’nin sağlık alanındaki önemli isimlerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yan dal uzmanlarına müjdeli bir haber verdi.

Ek Ödeme Tavanında Artış Sağlanacak

Bakan Koca, yaptığı açıklamada, yan dal uzmanlarının ek ödeme tavanında artış sağlayan yasal düzenlemenin önceki gün Meclis’te kabul edildiğini hatırlattı. Bu düzenleme ile yan dal uzmanlarına ek ödeme tavanında artış sağlanacak.

Yeni Pozisyonlar Açılıyor

Ayrıca Bakan Koca, açıklamasında Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonların açılacağını duyurdu. Bu adım, yan dal uzmanlarına yeni iş imkanları sağlayacak ve sağlık hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını destekleyecek.

Bakan Koca, “Yeni bir gelişmeyi daha duyurmak istiyorum: Ankara ve İstanbul hariç tüm illerimizde yan dal uzmanı hekimlerimiz için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacak. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, yan dal uzmanları ve sağlık sektörü çalışanları arasında sevinçle karşılandı ve sektöre olumlu yansımaları olması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!