Markaları Başarıya Götürecek Çözümlerin Adresi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Tam hizmet sunan web ajansı olarak yola çıkan SoftAjans markaları başarıya götürecek çözümler sunuyor. Bu çözümlerin temel özelliği markaların bulunduğu sektör ve hizmetlerine uygun olması oluyor. Bu çözümler sayesinde markalar öne çıkarak kısa sürede başarıya ulaşıyor. En iyi çözüm anlayışını benimsediği içinde kesin sonuç garantisi sunuyor.

Markaya Başarıya Götürecek Çözümler

Ankara merkezli web ajansı markaların başarıya ulaşabilmesi için birden fazla alanda çözüm üretiyor. Ancak çözüm üretmesinden önce başarının nasıl geleceği yönünde müşterilerin fikirlerini de alarak araştırma yapıyor. Bu araştırmaların sonucunu uygun olarak da sunacağı çözümleri belirliyor.

Markaların başarısına öncülük eden firmanın başarı sağlayan çözümlerini ise şunlardan oluşuyor;

  • Tasarım hizmetleri
  • İnternet reklamcılığı
  • Dijital pazarlama

Çözümler 3 ana grupta olsa da ihtiyaca göre hizmetler firma tarafından detaylandırılıyor. Ayrıca kurumsallık sağlayacak olan bu hizmetlerle teknoloji ve tasarım orantılı olarak sunuluyor.

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Çalışmaları

Ajans markalar için arama motoru optimizasyonu (seo) çalışmaları da yapıyor. Yaptığı seo danışmanlığı sayesinde markalara ait olan web sayfalarının insanlar tarafından tanınmasına yardımcı oluyor. Doğru yaptığı seo çalışmaları sayesinde sitelerin ziyaretçi sayılarının artmasını da sağlıyor.

Seo için ihtiyaç duyulan doğru anahtar kelimelerin site başlık ve içeriklerine yerleştirilmesini sağlıyor. Böylelikle yapılan aramalarda sitenin bulunması ve dikkat çekmesi kolaylaşıyor.

Seo’nun başarılı olması durumunda ise fiziksel mağazanın olumlu etkilenmesine yardımcı oluyor. Web sitesinde mağazanın ürünlerini gören kişiler yaşadıkları bölgedeki fiziksel mağazaya gelerek alışveriş yapma imkanı buluyorlar.

Seo uzmanları aracılığıyla verdiği bu hizmette web siteleri için hem site içi hem de site dışı optimizasyonu gerçekleştiriyor. Böylelikle sitenin arama motorlarında görünmesine ek olarak markanın tanınmasını sağlayacak reklam işleri gerçekleştirilmiş oluyor. Bu çalışmaların temelinde ise kullanıcı deneyimim %100 seviyede olmasını sağlıyor.

Sosyal Medya Çalışmaları

Web ajansının markalar adına yaptığı çalışmalar arasında sosyal medya çalışmaları da bulunur. Sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı kapsamında sosyal medya algoritmasına uygun çözümler hazırlanıyor. Bu çözümler sayesinde markalar sosyal medya platformlarında da etkin şekilde yer alıyor.

Markaların sosyal medya platformlarında yer alması ise satışların artmasına, markanın tanınır hale gelmesine ve marka değerinin artmasına yardımcı oluyor. Bunu sağlamak için sosyal medya danışmanlığı üzerine deneyim ve eğitim sahibi danışmanlar çalışmalar yapıyor.

Bu çalışmaları markanın gereksinimine uygun yaptıkları için geri dönüş oranı başarılı oluyor. Hazırlanan sosyal medya hesaplarında hizmet ve ürün için doğru bilgiler verildiği için olumsuz geri dönüşlerin önüne geçiyor. Böylelikle markaların insanlar tarafından güvenilir görünmesine yardımcı oluyor.

E-Ticaret Çalışmaları

Web ajansı müşterileri için sunduğu tasarım hizmetleri kapsamında e-ticaret çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalar açtıkları web sayfası veya pazar yerleri aracılığıyla satış gerçekleştirmek isteyen kurumsal veya bireysel firmalara hitap ediyor.

E-ticaret danışmanlığı kapsamında ajans tarafından sitenin kurulmasından yönetilmesine kadar gerekli olan tüm e-ticaret çalışmalarında firmaların yanında olunuyor. Bu sayede doğru stratejilerin uygulanması ile satışların artması ve kar artışına geçilmesi sağlanmış oluyor.

E-ticaret sitelerinin hazırlanması aşamasında ise markanın içinde bulunduğu sektör ve rakiplerinin incelemesi yapılarak onların önüne geçmeyi sağlayacak çözümler üretiliyor.

Profesyonel web tasarımcıları bünyesinde bulunduran firma e-ticarette ilerlemek isteyenlere e-ticaret paketleri sağlıyor. Bu paketler kreatif, mobil uyumlu ve seo uyumlu olarak belirleniyor. Böylelikle e-ticaret dünyasında tam anlamıyla var olmaları sağlanmış oluyor.

Paketler 1 yıllık şeklinde alınarak ödemelerinin aylık minimum tutarlarda yapılması sağlanıyor. Böylelikle markaların satışlarını kolayca yapabilecekleri kullanıcı dostu olan sitelere kavuşmaları sağlanıyor. Fiyatlar ekonomik olduğu için mikro ve makro işletmeler tarafından da e-ticaret için tercih edilebiliyor.

Kurumsal Kimlik Çalışmaları

Yeni kurulan veya yenilen bir firmaların kurumsal kimliğe sahip olması web ajansı tarafından yapılan kurumsal kimlik çalışmaları ile mümkün oluyor. Bu çalışmalar kapsamında ajans firmaların kendilerini insanlara ulaştırabilecekleri bir kimliğe sahip olmalarını sağlıyor.

Kurumsal kimliğin oluşması amacıyla logo, afiş, web sitesi, kartvizit, fatura ve promosyon ürünlerinin tasarımını yapıyor. Böylelikle oluşturulacak ismin veya markanın her alanda insanlara ulaşmasına yardımcı oluyor.

Firma için hazırlanan logo reklam çalışmalarında, ürünlerin üzerinde ve iletişim için kullanılabiliyor. Bu nedenle tasarım aşamasında firmanın yapacağı iş, ismi, ürünleri ve sektörü göz önüne alınarak kurumsal kimliğin oluşturulması sağlanıyor.

Reklamcılık Çalışmaları

Bir markanın ürünleri ne kadar iyi olursa olsun gerekli reklam çalışmaları yapılmadıkça insanlara yeteri kadar ulaşması mümkün olmuyor. Bu durumda web ajansı tarafından sunulan reklamcılık çalışmaları firmalara yardımcı oluyor.

Markaya uygun reklam stratejilerinin belirlenmesi reklam üzerine eğitim alan ekip tarafından yapılıyor. Stratejinin belirlenmesinde ise hangi alanda reklam yapılacağına karar verilmesi etkili oluyor. Sosyal medyada reklam yapılacaksa ilgili sosyal medya platformuna uygun reklam çalışmaları yapılıyor.

Google üzerinden insanlara ulaşılmak isteniyorsa da Google Ads reklamları üzerine kaliteli çalışmalar yapılıyor. Web ajansının reklamcılık çalışmaları için hazır paketleri bulunuyor. Bu paketler sayesinde markaların zaman kaybetmeden reklamlarının yayınlanmasına başlaması mümkün oluyor.

Paketler dikkat çekilmek istenen sosyal medya platformuna göre tercih edilebiliyor. Hazır olarak satın alınabilecek reklam paketlerinin bulunduğu platformları ise Facebook, İnstagram ve Google Adwords platformları oluşturuyor.

B2B Pazarlama Çalışmaları

Web ajansı markaların başarıya ulaşmasını sağlamak amacıyla e-ticaret dışında B2B pazarlama üzerine çalışıyor. Bu sayede markaların ürünlerini işletmelere ve aynı alanda hizmet veren şirketlere satmalarına yardımcı oluyor.

Böylelikle markalar arasında iş birliği yapılarak ürünlerin daha çok insana ulaşması sağlanıyor. Firma bu aşamada müşterileri için B2B pazarlama yol haritası oluşturuyor. Ayrıca onların ürünlerinin satışını yapmaları için tercih edebilecekleri işletmeler konusunda da yardımcı oluyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!