MIU MIU EYEWEAR İLKBAHAR/YAZ 2022 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONU

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Yeni İlkbahar/Yaz 2022 Miu Miu Gözlük koleksiyonu, spontane ve doğuştan gelen feminenliği yorumlayarak özgünlüğü temsil ediyor. İlkbahar/Yaz 2022 defilesindeki gözlükler, kalın hacimler ve göz alıcı detaylarla Miu Miu kadınının isyanına ve baş kaldıran ruhuna adeta övgü düzüyor. Ön kısımlar, kalın saplardaki menteşeyle bütünleşen yeni Miu Miu dikey logosuyla zenginleştirilmiş belirgin bir tasarımı ortaya koyuyor. Miu Miu Logo koleksiyonu, sofistike ve cesur bir kişiliği yansıtan tamamen metalden yapılmış yeni stillerle geri döndü. Yeni Miu Miu dikey logosu, tüm koleksiyonun göz alıcı tavrına sadık bir şekilde sapları kişiselleştiriyor.

İlkbahar/Yaz 2022 defilesindeki gözlükler isyankâr bir görünümle gelişiyor. Asetat çerçeve cesur ve keskin tasarımıyla dikkat çekiyor, dikdörtgen şeklindeki ön kısım ise kalın sapların üzerinde menteşeyle bütünleşen yeni Miu Miu dikey logosuyla vurgulanıyor. Renkli Opal Pembe, Begonya Pembesi ve Nane Yeşili versiyonlarına ek olarak Siyah, Mat Siyah, Bal Tonu Kaplumbağa Deseni ve Talk’ın klasik nüanslarıyla koleksiyonda yer alan diğer renkler arasında.

SMU10W 

Cesur ve modern feminenliği yansıtan büyük boy tasarımıyla dikkat çeken yeni asetat güneş gözlüğü modeli ise SMU10W. Dikdörtgen şeklindeki ön kısım, kalın sapların üzerindeki menteşeyle bütünleşen yeni Miu Miu dikey logosunun vurguladığı kalın hacimlere ve keskin profillere sahiptir. Renk çeşitleri arasında Siyah, Mat Siyah, Bal Tonu Kaplumbağa Deseni yer alıyor.

Miu Miu Logo Koleksiyonu 

 

SMU52W 

Miu Miu Logo koleksiyonu, sofistike ve feminen bir cazibeyi yansıtan yeni metal güneş gözlükleriyle geri döndü. Büyük çerçeve, büyük düz lenslerden ayrılan ve kalın sapların üzerindeki menteşeyle bütünleşmiş yeni Miu Miu dikey logosuyla buluşan ince metal profillerle zenginleştirilerek karşımıza çıkıyor. Gölgeli Begonya Pembesi, Gölgeli Lila, Gölgeli Duman ve Gölgeli Yanık tonlarını içeren göz alıcı lens paletiyle kombine edilen Altın, Soluk Altın ve Pirinç versiyonları, ayrıca bir Blu-Ray versiyonu modelin öne çıkan bir diğer rengi.

 

SMU53W 

Miu Miu Logo koleksiyonunun öne çıkan bir diğer parçası ise SMU53W. Sofistike bir cazibeye sahip olan bu metal çerçeve, modern alçak tasarımlı geometrik bir dikdörtgen ön kısımla birlikte, yeni Miu Miu dikey logosunu taşıyan özel bir asetat plaka ile zenginleştirilmiş ultra modern saplara sahip. Modelin barut ve lila lenslerle birlikte siyah veya soluk altın renkleri mevcut.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!