Metal Seperatör Ekipmanları ve Kullanım Alanları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

Metal seperatör işletmeler için önem taşıyan ekipmanlar arasında bulunmaktadır. Mıknatıs özelliğiyle, manyetik malzemeleri hammaddenin içinden ayrıştırmaya yarar. Endüstri alanının birçok kolunda farklı amaçlar için kullanılır. Çünkü çok güçlü çekim özelliğine sahiptir. Fonksiyon ve tasarım açısından değişik türlerinin bulunması ihtiyaçlara göre kullanımı kolaylaştırdığından çok fazla tercih edilmektedir. Çeşitleri çok olmasına rağmen neredeyse tüm seperatörlerin çalışma prensibi aynıdır. Manyetik geçirgenliği yüksek olan malzemeler manyetik alana girdiğinde seperatör ile manyetik olmayan maddelerden ayrıştırılır. İşletmelerin ihtiyaçlarına göre bir seperatör ya da daha kapsamlı ihtiyaçlarda birden fazla seperatör kullanılabilir. Hem güçlü yapısıyla ayrıştırma işinde yüksek performans göstermesi hem de ekonomik olmasından dolayı teknolojinin avantajlı bir ürünü olan metal seperatör, verimli çalışmaya büyük fayda sağlıyor.

Metal seperatör kullanımıyla işletmelerde ayrıştırma işleminde yüzde yüze varan seviyede olumlu sonuç elde edilir. Seperatörlerin işletmelerde kullanılacağı alanda bağlanması için bir platform bulunur. Sürekli kullanıma bağlı olarak performans düşüklüğü ya da arızalanma gibi olumsuz durumlar yaşanmaz. Elektriği çok az seviyede tüketen bu özel cihazlar, kullanılacakları platformlara çok kolay bir şekilde bağlanabilmektedir.

Metal Seperatör Çalışma Prensibi

Metal seperatör içerisinde neodimyum çubuklar bulunur. Toplu malzemeler içinden istenmeyen maddeleri kısa sürede ve etkili sonuç verecek şekilde ayırabilmek için tasarlanmıştır. İçindeki neodyum oranı ne kadar fazla olursa, performansı da o kadar iyi olur. Birinci sınıf malzemeden yüksek çekim kuvvetine sahip metal dedektörlerin üretimi, tecrübeli firmamız tarafından ihtiyaçlara uygun şekilde yapılmaktadır. Hizmet verdiğiniz sektörün üretim hattındaki metal kirliliğinden hızlı şekilde kurtulmak isterseniz, nikel kaplamayla çekim kuvveti arttırılan ürünlerimizi tercih edebilirsiniz. Hammaddenizdeki çekiç, civata ve çivi gibi istenmeyen metal malzemelerden, anca kaliteli şekilde imalatı gerçekleştirilmiş fonksiyonel özellikteki metal seperatörler ile ayrıştırma yapabilirsiniz. Bünyemizde, kullanacağınız yer ve alana uygun şekilde metal seperatör imalatı yapılmaktadır. Asidik ya bazik özelliği olmayan tüm maddeler, tarafımızca satışa sunulan işlevsel seperatörler ile ayrıştırılabilir. İhtiyaçlarınıza göre tek bir seperatör ya da farklı özelliklerde metal seperatörler için firmamızla iletişime geçip uygun fiyatlarla ürün siparişi oluşturabilirsiniz.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!