Diyarbakır’da Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

 

Son yılların en konforlu, hızlı ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi Buz Lazer, Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmektedir. Lazer Epilasyon Diyarbakır merkezleri rahat ve ağrısız lazer epilasyon uygulaması için Buz Lazer’i tercih etmektedir.

 

Buz Lazer Epilasyon

Buz Lazer son yılların en popüler lazer epilasyon uygulaması olmasını ağrısız, konforlu ve hızlı bir lazer epilasyon deneyimi sunmasını sağlayan patentli teknolojilerine borçludur. Buz Lazer, ödüllü teknolojilere sahip FDA onaylı güvenli bir uygulamadır. Uzun süren çalışmalar sonucu Alma Lasers tarafından üretilmiş ve 80’in üzerinde ülkede kullanılmaktadır. Kullanıldığı tüm ülkelerde yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir.

Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşmaktadır. Cihazlar Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarına aynı anda sahip olan bir sistemle geliştirilmiştir. Bu sayede tüm kıl ve cilt tiplerinde etkili ve güvenli sonuçlar alınabilmektedir. Buz Lazer, bu 3 güçlü dalga boyunu tek bir cihazda birleştiren ilk lazer epilasyon cihazı olma özelliğine sahip olmasıyla bilinmektedir. Kılın tüm anatomik yapıları hedeflenebildiğinden, ince kıllarda da etkili sonuçlar almak mümkün olmaktadır. Ayrıca bronz tenler dahil tüm cilt tiplerinde de güvenle lazer epilasyon imkanı sunulmaktadır. Buz Lazer, geniş tedavi başlığı ile hızlı bir lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır.

Cildi seans boyunca sürekli soğutan ICE Teknolojisi, ağrısız ve acısız bir lazer epilasyonun mümkün olması için geliştirilmiştir. Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılmaktadır. Cilde temas halindeyken buz gibi soğuyan başlık, lazer ısısını hissettirmezken anında ferahlama hissi sağlamaktadır. Cilt serin tutulduğundan dolayı yanık, lekelenme ve kabuklanma gibi istenmeyen aktivasyonların oluşma riski ortadan kalkmaktadır. Bu nedenle Diyarbakır lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

Sahip olduğu bir diğer patentli teknoloji olan SHR uygulama tekniği, kademeli ısıtma ve enerji iletim sistemidir. Kıl köküne etkili bir şekilde zarar verilirken cilt yüzeyi de bu sırada korunmaktadır. Tekli lazer atımları yerine çoklu lazer atımları ile uygulama başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettirilirken masaj hissi uyandırılmaktadır.

Sakal Üstü Lazer Epilasyon

Buz Lazer’i kadınlar kadar erkekler de istenmeyen kıllardan tamamen kurtulmak veya seyrekleştirme işlemi için çok fazla tercih etmektedir. En çok uygulama yaptırılan bölgelerden birisi de sakal üstü bölgesidir. Elmacık kemiği ve yanaktan göz altına kadar olan bölgede çıkan düzensiz kıllardan kurtulmak ve sakal yapısına kalıcı bir şekil vermek için Buz Lazer tercih edilmektedir.

Sakal üstündeki istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak veya sakaldaki yoğun kıl yapısını seyreltmek için etkili, hızlı ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer tercih edilmektedir. Sakal üstü lazer epilasyon ayrıca batık kılların oluşumunu ve oluşan batıkları gidermek için de etkilidir. Böylece Diyarbakır lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer cihazlarının kullanılmaya başlanmaktadır.

Güvenilir Lazer Epilasyon Merkezleri

https://www.buzlazer.com linkinden Gerçek Buz Lazer cihazlarının kullanıldığı merkezlere ulaşabilirsiniz

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!