ABD’de Ev ve Arazi Almak İsteyenlere Sunulan İlginç Fırsatlar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Elwood, Nebraska – Ücretsiz Arsalar

Nebraska’nın Elwood kenti, Wheatfield Addition adını verdiği bölgede bedava arsalar sunuyor. Alıcılar arsalar üzerine kendi evlerini inşa edebilirler. Ev tamamlandığında ise 500 dolarlık bir depozito geri iade ediliyor. Ayrıca Elwood kenti, peşinat yardımı ve inşaat maliyetinin %10’unu ödeme imkanı da sunuyor.

Lincoln, Kansas – Konut Arazi Sağlanıyor

Kansas eyaletinin Lincoln kenti, nüfusu 1200’nin altında olan bir yer. Kent, sakinlerine konut arazisi imkanı sunuyor. Her bir arsa su, kanalizasyon gibi alt yapıya sahip ve şehir merkezine yakın konumda bulunuyor. Evlerin kalıcı bir temeli olması ve her evin iki araçlık garaja sahip olması şartı var.

Manilla, Iowa – Nitelikli Bireylere Arsalar

Manilla şehri, Iowa eyaletinde bulunuyor ve Sunrise Addition projesi kapsamında nitelikli bireylere arsa sağlıyor. Katılımcılar arazide ev inşa etmek zorunda ve şehir, bu süreci kolaylaştırıyor. Elektrik bağlantı ücretlerinden feragat edilirken, beş yıllık %100 vergi indirimi sağlanıyor.

Mankato, Kansas – 26 Konut Arsası

Kansas’ın kuzeyinde yer alan Mankato’da 26 konut arsası bulunuyor. Ba başvuru sahiplerinin bir banka tarafından onaylanması ve belediye meclisi tarafından mülakata alınması gerekiyor. Evlerin en az 110 metrekare olması ve inşaata altı ay içinde başlanması şartı aranıyor.

Monessen, Pensilvanya – Terk Edilmiş Evler

Monessen’in nüfusu düşüş yaşarken, boş evlerin sayısı artıyor. Şehir, terk edilmiş evlerin alıcılar tarafından satın alınmasını teşvik ediyor. Evlerin yenilenmesi durumunda vergi borçlarının affedilebileceği belirtiliyor. Ancak tadilat maliyetinin vergi tutarının en az üç katı olması gerekiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!