Borlu Yalıtımın Gücü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Gelişen teknoloji ve çevre bilincine paralel olarak, yapı sektöründe önemli bir dönüşüm yaşanmaktadır. Isı yalıtımı, ses ve yangın yalıtımı günümüzde yapıların konfor ve güvenlik açısından olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. İşte bu noktada Türk mühendislerinin yerli ve milli ürünü olan STARBOR devreye giriyor. STARBOR, geri dönüştürülmüş üçüncü hamur kağıda bor tuzlarının emdirilmesi tekniğiyle üretilen benzersiz bir yalıtım malzemesidir.

STARBOR’un en önemli özelliklerinden biri, tamamen doğal olması ve kanserojen madde içermemesidir. Bu özelliği sayesinde hem insan sağlığına hem de çevreye dost bir üründür. Ayrıca, yangın güvenliğini artırmak için de mükemmel bir seçenektir. Alev yürütmeyen, damlama yapmayan ve boğucu gaz çıkarmayan STARBOR, yangın geciktirici etkisiyle de öne çıkar.

Isı, Ses ve Yangın Yalıtımının Mucizevi Malzemesi

STARBOR’un lifli yapısı, üstün ses yutuculuk sağlamasına yardımcı olur. Bu sayede, ses yalıtımı konusunda da etkili bir çözüm sunar. Aynı zamanda, ekonomik olması da STARBOR’u tercih edilebilir kılan önemli bir faktördür. Tek kalemde birden fazla yalıtım değeri kazandırabilmesi, uzun ömürlü performansı ve nemle mücadele edebilmesi sayesinde uzun yıllarca güvenle kullanılabilir. Özellikle çatı yalıtımı konusunda STARBOR’un kullanımı büyük önem taşır. Çatınıza püskürtme şeklinde uygulanan borlu yalıtım, yekpare bir bütünlük sağlayarak ısı köprülerinin oluşmasını engeller ve maksimum verimli yalıtım sağlar. Böylece, kışın soğuğundan ve yazın sıcağından korunarak enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!