Botoks Mersin Uygulaması ile Zamanın Etkilerinden Cildi Arındırmak Mümkün

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

 

 

Yüzde meydana gelen kırışık görünümü özellikle kadınlar için çoğu zaman kâbus haline geliyor. Bu görünümün ortadan kaldırılması adına farklı yöntemleri deneseler de bunların hiçbiri botoks Mersin uygulaması kadar başarılı olamıyor. Karakucak Klinik uzmanları da bu aşamada devreye girerek yüzde ortaya çıkan zamanın etkisini düzeltmeyi başarıyor.

İnsanların büyük bir kısmı kırışıklıkların yalnızca yaşın ilerlemesi ile beraber ortaya çıktığını düşünebiliyor. Gerçekte ise dış etkenlerin devreye girmesi, ciltte keratin ve elastin oranının azalması, aşırı mimik kullanımı gibi durumlarda ilk aşamada ince çizgiler ortaya çıkmaya başlar. Bu aşamada pek çok kişi ortaya çıkan kırışıklıkları önemsemiyor. Lakin zamanın ilerlemesi ile beraber ile kırışıklıklar çok daha derinleşmeye başlıyor. Böylesi durumlarda ise ilk olarak çeşitli kremleri ya da serumları kullanarak görünümünün düzeleceğini düşünüyorlar. Lakin kırışıklık sorunu cildin alt katmanında olduğu için ne yazık ki istediği sonuçları elde edemiyorlar. Bu aşamada en iyi geri dönüşleri almak için devreye botoks Mersin uygulaması giriyor. Her ne kadar daha önceki dönemlerde bu konuda çalışma yapmakta olan çok fazla isim olmasa da şimdilerde insanlar bu konuda hiç olmadığı kadar şanslı. Karakucak Klinik bünyesinde yer alan uzmanlar yüzde kendini gösteren kırışıklıkları gidermek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Botoks Uygulaması Nasıl Yapılır?

 

Her ne kadar botoks Mersin uygulaması konusunda artık çok fazla çalışma yapılıyor olsa da pek çok kişi bu uygulamanın nasıl yapıldığı ile alakalı tam olarak bilgi sahibi değil. Dolayısıyla yapılacak işlemleri bilmemeleriyle birlikte konu hakkında karşılarına çıkan yanlış bilgilerden ötürü ne kadar ihtiyacı olsa da bu uygulamayı tercih edemiyorlar. Genel olarak botoks Mersin uygulaması için botulinum toksin maddesi kullanılmaktadır.

İşlemin yapılmasından önce uzmanlar tarafından botoks Mersin uygulamasının yapılacağı böge dikkatli bir şekilde incelenmektedir. Bu inceleme sırasında kırışıklıkların bulunduğu bölgeler detaylıca incelenerek kullanılacak botoks oranı belirlenir. Çünkü botoks uygulaması esnasında düşünülenin ya da insanların karşılarına çıkanların aksine önemli olan şey mümkün olduğu kadar doğal görünüm olmalıdır. Olması gerekenden fazla maddenin cilde enjekte edilmesi ile beraber ortaya yapay bir görüntü çıkabilmektedir. Bunun olmaması adına mutlaka ilgili bölge dikkatlice incelenerek botoks miktarının belirlenmesi gerekmektedir.

Ön incelemelerin yapılmasından sonra ise sıra botoks Mersin uygulamasına geliyor. İşlemin yapılacağı bölgede lokal anestezi etkisi bulunan krem sürülerek 20 dakika beklenmektedir. Bölgenin uyuşmasından sonra temizlenmesi ile beraber enjeksiyon işlemine sıra gelecektir. İnce uçlu iğneler kullanılarak yaklaşık olarak 10 ila 15 dakika sürecek olan enjeksiyon işlemi ile beraber madde küçük dozlar şeklinde ilgili bölgeye iletilir. Düşünülenin aksine botoks asla dolgu maddesi değildir. Dolayısıyla bölgede dolgunluk ya da şişlik meydana getirmez. Başarılı şeklide yapılacak olan uygulamanın ardından kaslar gevşer ve ince çizgiler ile kırışıklıklar hafifler.

 

Botoks Uygulamasının Herhangi Bir Yan Etkisi Var Mıdır?

 

İlk olarak botoks Mersin uygulamasının yapıldığı zamanlarda konu hakkında çok fazla bilginin olmaması ve ne yazık ki gerçek botoks maddesinin kullanılmaması durumunda uygulama sonucunda kötü sonuçların oluştuğunu görmek mümkün oluyordu. Ancak şimdilerde Karakucak Klinik uzmanları ile iletişime geçecek kişilerin de görebilecekleri üzere bu konuda çok daha doğru bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Tedavi ya da kozmetik amaçlı olması fark etmez, doğru şekilde uygulanması halinde herhangi bir yan etki ortaya çıkmamaktadır. Uygulama öncesinde https://www.karakucakklinik.com/ üzerinden de görülebileceği gibi anlık yaşanan ani his kaybı, hafif morluklar ortaya çıkabiliyor olsa da bunlar kısa süre içerisinde ortadan kaybolmaktadır. Botoksun yüze oturması ile beraber de cilt görünümü çok daha etkileyici bir hale ulaşmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!