Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı’da Konuştu: Öne Çıkan Başlıklar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ağrı’nın Tarihi ve Önemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bin yıllık vatanı Ağrı’nın irfanına, kültürüne ve değerlerine vurgu yaptı. Ağrı’nın Anadolu’yu tehditlere karşı koruyan bir kalkan gibi önemli bir şehir olduğunu belirtti.

Ağrı Halkının Cesareti ve Kararlılığı

Erdoğan, Ağrı halkını cesaretleri, yiğitlikleri ve fedakarlıklarıyla övdü. Ağrı’nın insanlarını çalışkanlıkları, sabırları ve duruşlarıyla metanet abidesi olarak nitelendirdi.

Seçim Tercihi ve AK Parti’ye Destek

Cumhurbaşkanı, Ağrı halkının 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde tercihini AK Parti’den yana yaparak muhabbetlerine karşılık verdiğini ifade etti. 31 Mart seçimlerinde de Ağrı’nın AK Parti’yi tercih edeceğine inandığını dile getirdi.

CHP ve Tek Parti Faşizmi İddiaları

Erdoğan, CHP ile tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlerin Ağrı’da iradeyi ipotek altına almak istediklerini belirtti. CHP’yi eleştirerek, Ağrı’nın ve Türkiye’nin geleceğini tehlikeye atan unsurlara karşı uyarılarda bulundu.

Esas Olan Eser ve Hizmet Siyaseti

Cumhurbaşkanı, siyasetin esasının eser ve hizmet olduğunu vurguladı. Yapılan hizmetlerin ve getirilen eserlerin sıfır sonuçlu siyasetin aksine gerçek anlamda fayda sağladığını belirtti.

Ağrı’ya Yapılan Hizmetler ve Gelecek Vizyonu

Erdoğan, Ağrı’ya yapılan hizmetlerin ve yatırımların önemine değindi. Ağrı’nın ihtiyaç duyduğu siyasetin, hizmet ve eser odaklı yönetim olduğunu ifade ederek, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Ağrı’nın geleceğini şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!