Galatasaray’da Ara Transferde Ayrılacak İsimler Belli Oluyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ziyech’in Takımdan Ayrılması Gündemde

Galatasaray’ın ara transfer döneminde ilk ayrılacak ismi Hakim Ziyech olabilir. Sarı-kırmızılılar, kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, Ziyech’in takımdan ayrılması bekleniyor. Sezon başında Chelsea’den kiralanan Faslı oyuncu, beklenen performansı gösterememiş ve sakatlıklarla da mücadele etmişti. Süper Kupa maçı öncesi sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılan Ziyech’in, Galatasaray’dan ayrılacağı öğrenildi. Bu sezon Sarı-kırmızılı formayla 14 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Ziyech, ülkesinin Afrika Uluslar Kupası kadrosuna da çağrılmıştı.

Danimarkalı Oyuncu Arayışı

Galatasaray, ara transfer döneminde Tottenham’dan kiralanan Tanguy Ndombele’nin yerine arayışlarını sürdürüyor. Sözleşmesi biten Ndombele’nin yerine Danimarkalı bir orta saha transfer edilmek isteniyor. Sarı-kırmızılılar, Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek’i hedeflemekte. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 46 maçta forma giyerek 16 gol ve 10 asistle ön plana çıkmıştır. Bir diğer düşünülen isim ise Paris Saint Germain’de forma giyen İspanyol orta saha Carlos Soler.

Kiralık Gidecek İsimler

Galatasaray’ın 20 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş, ara transfer döneminde kiralık olarak takımdan ayrılabilir. Sezon başında Angelino’nun alternatifi olarak düşünülen Karataş’ın beklenen performansı gösterememesi nedeniyle kiralama seçeneği değerlendiriliyor. Ayrıca, sol bek krizini çözmek için yerli bir oyuncuyla anlaşmak isteyen Sarı-kırmızılılar, takıma katıldığından beri istediği süreleri alamayan Halil Dervişoğlu’nu da kiralık olarak göndermeyi düşünüyor. 24 yaşındaki santrfor, bu sezon 12 maçta sadece 146 dakika süre alarak 2 gol kaydetmiştir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!