Karmod Prefabrik Evler Satış Rekoru Kırmaya Devam Ediyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Prefabrik evler kaliteli, dayanıklı ve uygun fiyatlı olmasından dolayı hızla tükenmeye devam ediyor. Günden güne satış rekoru kırarak gelişimine katkı sağlayan prefabrik evler her türlü yaşam tarzına hitap ediyor. Bu denli tercih edilmesi ve talep görmesi nedeni ile kendine değer katmayı başaran prefabrik evler birbirinden farklı model seçeneklerini kullanıcılara sunuyor. Yeni bir ev satın almak isteyen kişiler artan ev fiyatlarından dolayı farklı sektörlere yöneliyor. Bu sektörler arasında en çok tercih edilen ev modeli olan prefabrikler sunmuş olduğu avantajları kira ödemekten sonsuza dek sizleri kurtarıyor. İnşaat malzemelerinde oluşan fiyat artışları evlerin fiyatlarını etkileyerek olması gerekenden daha yüksek fiyata satışa sunuluyor. Bu fiyatlar kişilerin bütçe açığı vermesine neden olarak borç ile bir eve sahip olmalarını sağlıyor. Ancak sizler borç ödemeden uygun fiyatlı bir eve sahip olmak isterseniz prefabrik evler tam olarak sizlerin aradığı ev tipidir. Hem uygun hem de eşsiz tasarımları ile kurulum yapılan alanlara ayrı bir hava katan prefabrik evler Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde kullanılıyor. Pratik ve kolay kullanımları neticesinde acil ihtiyaçlarınızda sizlere destek olan prefabrik evler yaklaşık 10 iş gününde tamamlanıyor.

Klasik betonarme yapılar ile kıyaslandığında yaklaşık olarak %80 oranında daha uygun olan prefabrik evler, son verilere göre klasik yapılardan daha fazla tercih ediliyor. Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler 1.kalite malzemeleri içeriyor. Böylelikle uzun yıllar dayanıklı ve rahat bir kullanım sunan bu prefabriklerde çelik konstrüksiyon malzemeler ile döşenerek evin dayanıklılığının artırılması sağlanıyor. Prefabrik ev modelleri istenilen her boyuta göre tasarlanmasından dolayı özel ölçülere de göre de yaptırabilme şansınız bulunuyor. Sizler de bu avantajlardan yararlanarak evinizi kendinize özel kılabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri İle Yaşamınıza Işık Tutun

Kalabalık yerlerden bunaldıysanız hayatınızı değiştirmenizin vakti gelmiş demektir. Büyükşehirler artan göç dalgaları nedeni ile her gün çoğalan nüfusa sahiptir. Kalabalık şehirlerde araç ile bir yerden farklı bir noktaya kısa sürede ulaşmak trafikten dolayı neredeyse imkansız bir hale geldi. Ancak sizler daha sakin ve dingin bir yaşama sahip olmak isterseniz daha küçük bir şehirde kendinize ait bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Prefabrik ev fiyatları bu denli uygun bir politikaya sahip olmasından dolayı istediğiniz ya da sahip olduğunuz arsa üzerine cüzi bir miktar ödeyerek yeni bir eve sahip olabilir ve kendinize bahşettiğiniz hayatınıza bir ışık tutabilirsiniz. Prefabrik evler, doğa ile iç içe olmanızı sağladığı gibi huzurla yeni bir güne uyanmanıza yardımcı oluyor.

Prefabrik ev modelleri 2022 yılı itibariyle yenilenen farklı modelleri ile ev satın alacak kişilere sunuluyor. İster 1+1 prefabrik ev modellerini tercih edebilir, isterseniz de çok katlı prefabrik ev yaptırabilirsiniz. Dublex, villa prefabrik evlerde tercih edilen ev modelleri arasında yerini alıyor. Fransız camekanlı prefabrik evler şık ve modern bir görünüme sahip olmasından dolayı tercih ediliyor. Dilerseniz kendi zevkinize göre prefabrik evinizi döşeyerek dilediğiniz modeli yaptırabilirsiniz.

Prefabrik ev yaptırmaya karar verdiğinizde dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan bir tanesi imar izninin alınmış olmasıdır. İmar izni alınmayan lokasyonlar için prefabrik ev yapılması mümkün değildir. İmar izni süreçleri kısa bir süre içerisinde tamamlanarak sizlere bilgi verilir. İmar izni alındıktan hemen sonra talep ettiğiniz prefabrik ev modelini yaptırarak kendi evinize geçebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Ev Arıyorsanız Prefabrikler Tam Olarak Sizlere Göre

Prefabrik ev fiyatları uygun fiyatlı olması nedeni ile son dönemlerde en çok tercih edilen ve talep gören ev modelidir. Kendi istek ve arzunuza uygun olanını tercih etmenize imkan veren prefabrik evler kaliteli tasarımları ile kurulduğu alana ayrı bir hava katıyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak dizayn edilen bu evler ekstra yüksek performansı ile sizleri tüm risklerden koruyor. Su geçirmeyen ve rutubeti engelleyen bu evler özel boyalar ile özenle hazırlanıyor. Dış katmanları kaliteli olmasından dolayı 4 mevsim rahat bir kullanım sağlıyor. İster yaz, isterseniz de kış mevsiminde kullanabileceğiniz bu prefabrik evleri istediğiniz her noktada kullanabilirsiniz. Prefabrik ev fiyatları arasından bütçeniz ile uyumlu olanını tercih ederek yaptırabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!