KENDİNİ TARTIŞAN OKUL KONFERANSI KAYITLARI BAŞLADI

Hisar Okulları ve Eğitim Reformu Girişimi ERG işbirliğinde 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde eğitim dünyası kendini tartışacak. Hisar Okulları’nın “Açık Kaynak” yaklaşımıyla tüm eğitimcilere ve topluma açık gerçekleştireceği konferansta tüm dünyadan alanında uzman eğitimciler yer alacak. “Kendini Tartışan Okul”da iki gün boyunca Türkiye ve dünyada değişen eğitim paradigmaları sorgulanacak, eğitime dair önemli konu ve sorular farklı perspektiflerden değerlendirilerek, çözüm önerileri üretmek amacıyla atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Konferansın sonuç bildirgesi Milli Eğitim Bakanlığı ile paylaşılacak. Konferansa https://kendinitartisanokul.com/ adresinden kayıt yapılabilir.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hisar Okulları ve Eğitim Reformu Girişimi ERG işbirliğinde 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde eğitim dünyası kendini tartışacak. Türkiye ve dünyada değişen eğitim paradigmalarını sorgulamak, eğitime dair önemli konu ve soruları farklı perspektiflerden değerlendirmek ve çözüm önerileri üretebilmek amacıyla düzenlenen konferans, “Kendini Tartışan Okul” temasıyla gerçekleşecek. Hisar Okulları’nın “Açık Kaynak” yaklaşımıyla tüm eğitimcilere ve topluma açık gerçekleştireceği konferansta hayatın merkezinde olan “okul”un farklı boyutlarıyla bugününün ve yarınının nasıl daha anlamlı hale getirilebileceği sorusuna yurt içinden ve  yurt dışından katılacak uzman konuşmacılarla birlikte cevap aranacak.

9-10 Nisan tarihlerinde hibrit olarak gerçekleşecek konferans ile ilgili olarak Hisar Lisesi Müdürü Okan Uzelli “Eğitimi konuşurken; gündelik yaşamımızı etkileyecek, davranışlarımızı değiştirmeye katkı sunacak ve hayatımızı iyileştirecek konulara yoğunlaşmaya ve bu konularda daha çok çözüm üretmeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Türkiye ve dünyada değişen eğitim paradigmaları üzerine hep birlikte sormak, sorgulamak ve çözüm üretebilmek amacıyla “okul” temasıyla gerçekleştireceğimiz konferansın program ve içeriğini ERG Eğitim Laboratuvarı desteğiyle tasarladık. Konferansta ele alacağımız konular ve elde edeceğimiz bulgular, Milli Eğitim Bakanlığı ve kamuoyu ile paylaşmak üzere bir sonuç raporu olarak yayınlanacak. Eğitim sistemimizin önemli tarihsel bir dönemeçten geçtiği bu süreçte, konferans çıktılarının ülkemiz okullarının farklı alanlarda gelişimine önemli bir katkı sunacağına inanıyoruz” dedi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!