Baba Karaciğerinden Alınan Parça ile Kurtarılan Bebek, 23 Nisan’ı Sağlıklı Geçirdi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bursa’da Yaşanan Mucizevi Hikaye

Bursa’da yaşayan Emine ve Ahmet Çelik çiftinin 16 yaşındaki Uğur isimli çocuklarından sonra dünyaya gelen 3 çocuğu, maalesef sarılık sebebiyle henüz 1 aylıkken kaybettiler. Ancak çiftin 2 yıl önce dünyaya gelen Zeynep isimli kızları için umut dolu bir hikaye başladı.

Zeynep’e Konulan Tanı

Zeynep’e Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’nde karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. Bunun üzerine Zeynep’in beslenmesi titizlikle kontrol altına alındı ve düzenli kontrolleri yapıldı.

Baba Oğul Mucizesi

Testler sonucunda baba Ahmet Çelik’in kan ve doku değerleri uygun çıkınca, Zeynep’e karaciğer nakli yapılmasına karar verildi. 12 Şubat’ta gerçekleşen 6 saatlik zorlu operasyonda baba Ahmet’in karaciğerinden alınan parça, Zeynep’e başarılı bir şekilde nakledildi.

23 Nisan’ın Özel Anı

Zeynep bebek, babasının karaciğeri sayesinde sağlığına kavuştu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı babasıyla birlikte kutladı. Parkta salıncakta sallanan, kaydıraktan kayan ve tahteravalliye binen Zeynep bebek, sağlıklı bir şekilde eğlencenin tadını çıkardı.

Yeni Umutlar

Ahmet Çelik, Zeynep’in sağlıklı bir şekilde bayramı geçirmesinin mutluluğunu yaşayarak, “Daha nice bayramlar göreceğiz” dedi. Ailenin yaşadığı bu mucizevi hikaye, umudu ve sevgiyi bir arada sunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!