Pucca, Ev Sahibi ile Mahkemelik Oldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, ev sahibiyle sorun yaşadı

“Pucca” olarak tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, ev sahibiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle mahkemelik oldu. Ev sahibi Jale Tuncer, Işık’ın 2,5 yıldır kiracısı olduğu Nişantaşı’ndaki 3+1 dairede ilk yıl kirasını eksik veya geç ödediğini, son 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti. Tuncer, 2023’teki kira bedelinin 10 bin 500 lira olduğunu belirterek “İyilikten maraz doğdu” dedi.

Ekonominin zorluklarına dikkat çekti

‘Pucca’ olarak bilinen Selen Pınar Işık ise kirasını ödemekte zorlandığını söyleyerek şunları dile getirdi: “Son 1,5 yıldır ekonomik olarak ben değil, ülke olarak zor durumdayız. Hem ev sahipleri hem de kiracılar mağdur durumda. Evet, ben de kiramı ödemekte zorluk yaşıyorum, milyonlarca insan gibi. Takipçilerim zaten yaşadığım zorlukları biliyorlar. Oğlumun başına gelen talihsiz kaza nedeniyle ekonomik zorluklarımın arkasına sığınmak istemiyorum, ancak zor günler geçirdim. Kendi başıma bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorum, hata yapsam bile. Mahkeme süreci başladığında tek başıma olmadığımı, milyonlarca insanın benzer sorunlar yaşadığını gördüm.”

“Evi boşaltma sürecindeyim”

Pucca sözlerine şöyle devam etti: “Zaten evi boşaltma sürecinde olduğum ve dava devam ettiği için neden magazin sayfalarına taşındığımı anlamış değilim. Haber kanallarının röportaj taleplerini kabul etmiyorum. Oğlum 6 yaşında ve zaten yeterince zor zamanlar geçirdik, psikolojimizin daha fazla bozulmasına izin vermeyeceğim. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Kendim adına özür dilerim, sizi rahatsız ettiğim için.”

“Evim mahvetti demek az kalır”

Tuba Ünsal isimli bir başka kişi ise ‘Pucca’nın eski ev sahibi olduğunu söyleyerek Jale Tuncer’e destek verdi. Ünsal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Burada sessiz kalmak haksızlık olurdu. ‘Pucca’nın ev sahibiyle mahkemede olduğuna dair haberleri gördüm, aylardır kira ödemediği ve dava eden ev sahibine hakaret ettiği söyleniyor. Yıllarca evimde Pucca/Pınar’a kiracıydı. Evim mahvetti demek az kalır, yaşadığı travmaların bedelini eve ödetti, durum o kadar kötüydü. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sessiz kaldım, sanki tacize uğrayan bir kadının kendini suçlu hissetmesi gibi… Bugün haberleri görünce yazmak istedim.”

“Yasal hakkımı kullanacağım”

Tuba Ünsal’ın iddialarının ardından ‘Pucca’ bir açıklama yaptı: “Aaa! Yeter, iyice vurun abalıya! Yıllarca oturduğumu söylediniz, zaten o evde hamile kaldım ve son 3 ayına kadar orada yaşadım. Hamilelik sürem yıllarca sürmedi tabii ki. Evden taşınma nedenimiz, evin çok rutubetli olması ve sağlığımızın bozulmasıydı. Köpeklerimizden de herkes şikayetçiydi. Peki, neden sadece ben? Üzgünüm, ama sadece ben mi yaşadım? Partilerinize katıldığımızda paylaşım yaparken bu konuyu neden gündeme getirmediniz? Bin tane derdim var, sessiz kalmanın bir nedeni var elbette… O zamanı geldiğinde öğreneceksiniz, ama artık zorluyorsunuz. Ben bu günleri de atlatırım, emin olun. Eğer gerçekten böyle zor durumdaysanız, yasal hakkınızı kullanmalıydınız. Eğer böyle bir iddianız varsa, hakkınızı kullanabilirsiniz. Çünkü ben yasal haklarımı hepinize karşı sonuna kadar kullanacağım, emin olun!”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!