Kestamit: Dayanıklılık ve Çözümün Adresi OKD Polimer

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Kestamit, temel olarak verimli bir mühendislik plastiği olduğu için kullanımı farklı sektörlere doğru yayılmaya başlamıştır. Her şeyden önce bu ürünlerin maliyetlerinin düşük olması ve kullanım ayrıcalıklarının fazlalığı, talebin de artmasına yol açmıştır. Poliamid grubunun nemli bir üyesi olan kestamit, döküm naylon adıyla da anılabilmektedir.

Kestamitin en çok öne çıkan özelliği, yüksek bir aşınma dayanımına sahip olmasıdır. Öte yandan her bir müşteri için spesifik üretimin yapılabilmesi de dikkat çekici bir özelliktir. Türkiye’de de son dönemde kestamit kullanımında çok ciddi bir artış gözlemlenir. Bu artışla beraber kestamit üretimini gerçekleştiren firmaların sayısı da artmıştır. Fakat ülkemizde kestamit üretimi denildiği zaman akıllara gelen öncelikli işletmelerin başında elbette OKD Polimer firması gelir.

Dayanıklılığı ve Esnekliği Bir Arada Sunan Mucize Malzeme

Türkiye genelinde mühendislik plastikleri ihtiyaçlarına yanıt veren OKD Polimer, bu alanda tam anlamıyla uzmanlaşmış durumdadır. Avrupa, Amerika ve Asya gibi pazarlara açılan firma, aynı zamanda yedek parça satışı da gerçekleştirir. Diğer yandan teknik plastikler başta olmak kaydıyla CNC makineleri ya da işleme makineleri konusunda da sektörel çözümler üretmeyi sürdürür.

OKD Polimer firması, teknoloji ve inovasyon odaklı bir üretim modelini tercih eder.  Günümüzde firma, “kestamit” konusunda tescilli markalardan biri haline gelmiştir ve teknik plastikler konusunda evrensel standartları yakalamıştır. Bugün itibarıyla ülkemizi yurt dışı ihracat süreçlerinde başarıyla temsil eden OKD Polimer firması, pek çok uluslararası firma ile iş ortaklığına gitmiştir.

OKD genel olarak inşaat, otomotiv, gıda, medikal, lojistik gibi pek çok sektörde karşılık bulabilir. Müşteri memnuniyetini merkezine alan firmanın sosyal medya hesapları ya da resmi web sitesi üzerinden teknik mühendislikler ve diğer çözümler konusunda destek talebinde bulunabilirsiniz. Firma; kestamit çubuk, boru, kestamit levha gibi üretimlerine dair satış sonrası ve danışmanlık desteği sunar.

Kestamitin Tescilli Markası: OKD

Bu arada 2011 senesinden sonra polyamid üretimine öncelik veren firma, “Döküm Polyamid PA 6G (Castomid)” ismiyle bilinen teknik plastiklerle öne çıkmıştır. Bir başka deyişle kendi tescilli markasını yaratıp söz konusu markayı global alanda duyurmayı bilmiştir. Firmanın web sitesinde ayrıca “Endüstri Komponentleri” ve” İşlenmiş Ürünler” menüleri altında referansları ve güncel ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

Kestamit çubuk fiyat kestamit levha fiyat gibi daha somut ve güncel bilgilere ulaşmak adına firmanın iletişim bölümünden yararlanabilirsiniz. Kestamit fiyatları genel olarak kestamitin türüne, boyutuna, rengine, kullanım alanına göre değişebilir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!