Taylor Swift’in Paris Konserleri Olimpiyatları Beşe Katladı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Taylor Swift’in Paris Konserleri Olimpiyatları Geride Bıraktı

Fransız yetkililer, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için beklenen yaklaşık 2 milyon uluslararası ziyaretçiye hazırlanırken, Taylor Swift’in tek bir konserle dev spor organizasyonunu beşe katladığı belirtildi.

Swift’in “Eras Tour” Konserleri Paris’te Heyecan Yarattı

Milyarder süperstar Taylor Swift, Paris’in hemen dışındaki La Défense Arena’da yapacağı dört gösteri ile “Eras Tour”un Avrupa ayağını başlatacak. Toplam 40 bin kişilik kapasiteye sahip konserler, Olimpiyat Oyunları’nın da bir parçası olarak kurgulandı.

Paris’te Swift Çılgınlığı: Ekonomiye Canlılık Getiriyor

New York merkezli lüks seyahat acentesi Embark Beyond’un verilerine göre, Swift’in konserleri Paris Olimpiyatları kadar Amerikalıyı kendine çekti. Bu durum, Paris ve diğer şehirlerde bilet satışı sınırlamalarının getirilmesine neden oldu.

Swift’in Avrupa turnesi, Paris dahil pek çok şehirde ekonomiye canlılık getirirken, otel fiyatlarında da düşüş yaşandığı gözlemlendi. Lighthouse’un verilerine göre, son altı ayda otel fiyatları yüzde 30’dan fazla geriledi.

ABD Ekonomisine Katkı

Swift’in daha önce gerçekleştirdiği Avustralya ve Singapur konserlerinin ardından ABD’deki konser turunun ülkenin gayrisafi yurtiçi hasılasına 4,3 milyar dolarlık bir katkı sağladığı tahmin ediliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!