Real Madrid El Clasico’yu 3-2 Kazandı, Jude Bellingham Parladı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Real Madrid ve Barcelona Arasındaki Müthiş Kapışma

İspanya La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona Santiago Bernabeu’da karşı karşıya geldi. El Clasico adı verilen bu müthiş karşılaşma nefesleri kesti.

Heyecan Dolu Maçta Galip Gelen Real Madrid

Kapışmanın galibi 3-2’lik skorla Real Madrid oldu. Barcelona, 2 kez öne geçmesine rağmen 90+1’de yediği golle maçı kaybetti. Real Madrid’in parlayan yıldızı Jude Bellingham, son sözü söyleyen isim oldu.

Maçın Detayları

Barcelona 6. dakikada Andreas Christensen’in golüyle öne geçti. Real Madrid ise 18. dakikada Vinicius Junior’un penaltı golüyle beraberliği sağladı. Barcelonalı Yamal’ın golü VAR’a takıldı ve iptal edildi. İlk yarı 1-1 sona ererken, ikinci yarıda da aksiyon hız kesmeden devam etti.

Barcelona 69. dakikada Fermin Lopez ile bir kez daha öne geçse de, Real Madrid sadece 4 dakika sonra Lucas Vazquez’in golüyle eşitliği yakaladı. Maçın kırılma anı ise 90+1’de Jude Bellingham’ın attığı golle geldi. Real Madrid ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluk için iddialı bir adım attı.

Yenilmezlik Serisi 26 Maç!

Real Madrid, La Liga’daki yenilmezlik serisini 26 maça çıkararak puanını 81’e yükseltti ve Barcelona ile arasındaki puan farkını 11’e çıkardı. Real Madrid bir sonraki maçta lig 6’ıncısı Sociedad’a konuk olacakken, Barcelona ise Valencia’yı ağırlayacak.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!