Tekstil ve Konfeksiyon Atölyelerinin İstihdama Katkısı Hızla Devam Ediyor!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Ülkemiz de tekstil sektörü her zaman gelişime açık olmuştur. Bu sektörün ihracat oranı da oldukça yüksektir. Merter, Laleli tekstil sektörünün merkezi konumunda yer almaktadır. Her yıl yazlık ve kışlık sezon olarak ciddi oranda bir çalışma sağlanıyor.

 

Tekstil sektöründeki bu yoğunluk konfeksiyon atölyelerinde iş arayan adaylar için ciddi bir sirkülasyon sağlıyor. Özellikle İstanbul başta olmak üzere birçok ilimiz ve ilçelerimiz de fason çalışan ve üretim yapan tekstil fabrikaları binlerce insana iş imkânı sağlıyor. Tekstil iş ilanları süreklilik ve sirkülasyon ile iş bulma konusunda ciddi mana da istihdama katkı sağlıyor.

 

 

Konfeksiyon ve Tekstil Atölyeleri Hangi Pozisyonda İşe Alım Yapıyor?

Tekstil atölyeleri ve konfeksiyon farklı pozisyonlar da personel alımı yapıyor. Beden işçisi olarak nitelendirilen birçok tecrübesiz adaylar için bu sektörde iş bulmak oldukça kolay. Konfeksiyon atölyeleri romeyözcü, singerci, overlokçu, reçmeci, makinacı ve ortacı olarak nitelendirilen birçok meslek dalında adaya iş kapısı oluyor. Tabi ki yanlınızca bunlarla sınırlı değil. Tekstil atölyeleri model çıkartabilecek ve üretim yapabilecek modelist ve model makinecilere ihtiyaç duyuyor. Ürünlerin teslimat öncesi kontrol edilmesi için kalite kontrolcülere, paketlenmesi için paketleme personellerine oldukça ihtiyaç duyulmaktadır. Depo elemanı, şoför, temizlik elemanı, çay ve temizlik işleri ile ilgilenebilecek kişiler ve muhasebe personelleri yine tekstil sektöründe oldukça işe alım sağlanan pozisyonlar arasında yerini alıyor.

 

Tekstil ve Konfeksiyon İş İlanlarına İsinizburda.com ile Ulaşın!

Tekstil ve konfeksiyon iş ilanları incelendiğinde birçok kariyer ve iş arama sitesi göze çarpıyor. Bu sektör de adaylar iş ararken CV ve üyelik ile uğraşmadan direk işverene ulaşmak istiyor. Bu nedenle adaylar ve işverenler sıklıkla isinizburda.com iş ilanları sitesini tercih ediyor. Bu tercihin birçok nedeni bulunuyor. Bunlar;

  • İletişim numaralarının açık olması,
  • Direk işverene ulaşılması,
  • Sosyal olanaklar ve şartlar açıkça yer alması,
  • Kullanımı kolay arayüzü olması gibi birçok olumlu nedeni bulunuyor.

 

İşverenler ilan yayınlarken iş ilanlarında işin tanımı, aranan pozisyonlar, sosyal haklar, iletişim bilgilerine açıkça yer veriyor. Adaylar iletişim numaralarından arayarak işveren ile görüşerek iş başvurusunu anlık olarak yapabiliyor.

 

Siz de yeni ve güncel tekstil iş ilanlarına ulaşmak ve başvurmak istiyorsanız acele edin! Başvuru sürecinizi hemen başlatarak iş arayışlarınızı hızlandırın. Bugün sadece İstanbul ilimizde 500 üzerinde firma 1000 üzerinde işe alım gerçekleştiriyor.

 

İstanbul tekstil iş ilanları için https://www.isinizburda.com/istanbul-tekstil-is-ilanlari bağlantısına hemen tıklayın! Üye olmadan işleri görüntüleyerek kriteriniz için uygun olan işleri arayarak online başvurun!

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!