Türkiye’de Tiny House ile Taşınabilir Ev Dönemi  Başladı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Her geçen gün meydana gelen göç dalgaları nedeni ile büyükşehirlerin mevcut nüfus sayısı giderek artış gösteriyor. Bu artışlar yeni konut ve yeni binaların artış göstermesine neden oluyor. Her noktada yeni yapılan konut ve binalar hem fiyat bakımından yüksek tutarlara satılması bir yana, hem de çevreye ciddi zararlar verebiliyor. İnsan yoğunluğunun artış göstermesi nedeniyle insanların sosyal hayatı da gerilemeye başlıyor. Trafik, ses, gürültü ve benzeri etkenler şehrin yoğunluğundan etkilenmenize neden oluyor. Aynı zamanda yaşanan covid-19 salgını özellikle kronik rahatsızlığı olan kişilerinde hayati riskini ortaya çıkardı. Büyükşehirlerde sahip olunan bu denli olumsuz işlevler, kişileri daha küçük noktalarda yaşamaya sevk ediyor. Hayat pahalılığının her an değiştiği ve konut fiyatlarının artış göstermesi nedeniyle birçok boş konut mevcuttur. Yapılan araştırmalara göre konut yapımında kullanılan malzemeler, konutun bulunduğu lokasyon gibi etkenler konut fiyatlarının yükselmesini sağlıyor. Eski dönemlere göre konut satışları yaklaşık %60 oranında azalmıştır.

Tiny house Türkiye prefabrik evler, ev satın almak isteyen ve bulunduğu lokasyondan daha küçük noktalarda yaşamını sürdürmek isteyen insanlar prefabrik ev tercih ediyor. Tiny house Türkiye prefabrik evler, şık tasarımlar ve birbirinden farklı modern görünümleri ile istediğiniz, hayal ettiğiniz şekilde dizayn edilebiliyor. Ofis konteyner Türkiye modelleri kişilere her yönden çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu avantajlardan en önemlisi evin her detayını aktif olarak kullanabilmenizdir. Klasik bir büyük evin içerisinde kullanılmayı bekleyen birçok nokta bulunur ancak bunların değerlendirilmesi gerekir. Ancak tiny house prefabrik Türkiye evleri bu detayların tasarım ve proje aşamasında eklenerek tüm aile fertlerinin rahat bir şekilde bu evlerde konaklayabilmesine olanak sağlar. Sizler de hayallerinize kavuşmak için yüksek katlı binalar, büyük metrekareli evler yerine hem bütçenize uygun hem de her detayı ile sizleri mest edecek prefabrik ev tercih edebilirsiniz.

Konteyner Evler Her Noktada Kullanılabiliyor

Konteyner üreticisi, konteyner evlerin istenilen şekilde tasarlandığı takdirde her alanda kolaylıkla kullanılabileceğini öne sürüyor. Aynı zamanda kullanım oranlarının bu denli artış göstermesi nedeniyle konteyner üreticisi, herkesin ihtiyacına göre konteyner evler düzenleyerek satışa sunuyor. Sizler de artan konut fiyatları nedeniyle ev satın almanızı erteliyorsanız konteyner evler ve prefabrik evleri inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz evlere kavuşma şansı elde edebilirsiniz.

Konteyner ev ve prefabrik evler birbirleri ile benzer özellikleri taşıyor. Her ikisi de depreme dayanıklı olarak üretiliyor. Kullanılan materyaller oldukça kaliteli malzemelerden oluşturuluyor olup dışarıdan gelen olumsuz problemlere karşı korunaklıdır. Müstakil bir yapısı olmasından dolayı doğa ile iç içe olabileceğiniz alternatifler sunar. Aynı zamanda prefabrik ev ve konteyner evlerin teslim aşaması oldukça kısa bir süredir. Sizler, istediğiniz boyutlarda ve ölçülerde seçim yaptıktan sonra evin her detayı projede çizilir. Yapımı tamamlanan ev projesi neticesinde özel üretim tesislerinde prefabrik ve konteyner ev hazırlanmaya başlar. 5 iş günü sonunda milimi milimine hesaplanarak kesimleri yapılan evler kurulum için arsanızın bulunduğu noktaya özenli bir şekilde getirilir. Evin birleştirilme aşaması kurulum yapılacak olan noktada yapılır. Boya, yer döşemesi, tesisat bakım ve onarımı gibi tüm işlemler uzmanlar tarafından kurulum aşaması tamamlandıktan sonra yapılır. Bu işlemler için ekstra herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmaz.

Kurumsal Firmalarında Tercihi

Hazır konseptte satışa sunulan seyyar tuvalet kurumsal firmalarında tercihleri arasında yer alıyor. Kısa sürede kurulumları yapılan ve istenilen boyut, genişlikte tasarlanan seyyar tuvalet, özel tasarımları ile kullanıcılara sunuluyor. Fiyat bakımından da oldukça uygun fiyatlara yaptırabileceğiniz bu seyyar tuvaletler 2 iş günü içerisinde yapımı tamamlanarak sizlere teslim edilir.

Kullanım alanları oldukça yaygın seyyar tuvaletler park, bahçe, camiler, sosyal tesisler, ofis içerisinde kullanıma uygundur. İster tekli, isterseniz de çoklu olarak tercih edebileceğiniz ünite modelleri ile maliyetlerinizi en aza indirebilirsiniz.

Prefabrik yapıların her alanda kolaylıkla kullanılabilmesi ve maliyet bakımından değerlendirildiğinde bireysel kişiler ve kurumsal firmaların bütçesine uyumludur. Sizler de kendi ihtiyacınıza yönelik olarak ister prefabrik ev, ister konteyner ev yaptırabilir ya da firmanızın ihtiyacınıza göre prefabrik şantiye gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Artık daha uyguna hayal ettiğiniz eve kavuşmak prefabrik evler ile daha da kolay.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!