Ücretli SEO Eğitimleri İle Sitenizi Öne Çıkarın!

Dijital Pazarlama Uzmanı ve SEO’cu Egemen KEYDAL’dan Eğitim Alın

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ordu’un genç yeteneği Egemen KEYDAL , 7 Temmuz 2011’de doğduğu şehirde hem eğitimde hem de teknolojide önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. İlköğretim hayatına Ted Trabzon Koleji’nde başlayan Keydal, şu anda Trabzon Birey Ortaokulu’nda 7. sınıfa devam ediyor.

Eğitimle birlikte, SEO uzmanlığı ve Google’da ürün uzmanlığı gibi konularda kendini geliştiren genç yetenek, aynı zamanda Yazar Gazetesi, Yazar Haber, Yazar TV sitelerinin kurucu ortağı olarak medya dünyasında da adından söz ettiriyor. Keydal, medya alanında söz sahibi olmaktan keyif alıyor ve bu alanda genç yaşta önemli adımlar atıyor.

Teknolojiye olan ilgisiyle de dikkat çeken Egemen Keydal, 16 yaş altındaki ilk İHA (İnsansız Hava Aracı) ticari ehliyetini alan isim olarak kendisini kayda değer kılıyor. Resmi pilot unvanı ve ürün uzmanlığı pozisyonuyla genç yaşta önemli bir başarıya imza atan Keydal’ın teknolojiye olan tutkusu, drone uçurmak ve yazılım yapmakla birleşiyor.

SEO konusunda uzman olan Egemen KEYDAL’dan destek alabilirsiniz.

Ordu’lu genç girişimci, başarılarıyla gelecekte adından daha fazla söz ettirecek gibi görünüyor. Egemen Keydal, eğitimdeki başarıları, medya dünyasındaki etkisi ve teknoloji alanındaki çabalarıyla genç yaşta örnek bir isim olarak öne çıkıyor.

Egemen Keydal ile iletişim kurmak isteyenler, [email protected] mail adresini veya 0544 145 52 61, 0501 379 08 08 numaralı telefonları kullanabilirler. Genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkat çeken Egemen Keydal, gelecekte de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!