Yurtdışında Üniversite Okumak Zor Değil!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Yurtdışında Üniversite Okumak fikri son dönemlerde pek çok kişi için popüler hale geldi. Özellikle lisans eğitiminin yurtdışında tamamlamak isteyen kişileri başta İngiltere olmak üzere diğer ülkeleri de tercih ediyor.

Amerika, Polonya ve Hollanda ise yurtdışın da üniversite eğitimini tamamlamak için en çok tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor.

Hayal ettiğiniz ülkede dünya standartlarında üniversite eğitimi almak için Academix yurtdışı eğitim danışmanlarından da destek alabiliyorsunuz. Bu sayede profesyonel bir ekip ile birlikte yurtdışında üniversite almak için ihtiyacınız olan süreç daha sağlıklı bir şekilde yönetiliyor.

İngiltere’de Yurtdışı Eğitimi

İngiltere’de üniversite eğitimi ortalama olarak 3 yıl sürüyor. Ayrıca dünyanın en popüler ve kaliteli üniversitelerin de İngiltere’de bulunmasından dolayı pek çok öğrenci lisans eğitimi için İngiltere’ye öncelik veriyor.

Türkiye’den giden öğrenciler için öncelikli olarak 1 yıllık bir hazırlık programı bulunuyor. Dil eğitiminin ardından öncelik öğrencilerin daha hızlı adapte olmasını sağlamaktır. Bunların dışında yurtdışında üniversite eğitimi için İngiltere’de en çok mimarlık ve diş hekimliği bölümleri tercih ediliyor.

Her üniversitenin farklı şartları olduğu için okullar ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için Academix yurtdışı eğitim danışmanları ile görüşebilirsiniz.

Polonya’da Üniversite Eğitimi

Türk öğrenciler son yıllarda lisans eğitimlerini tamamlamak için Almanya’yı tercih etmektedir. Almanya’da üniversite eğitimi pek çok avantaj da sunuyor.

Özellikle dünyaca ünlü üniversitelerin YÖK denkliği kapsamında bulunması Türkiye’den gidecek öğrenciler için bir ayrıcalıktır. Ayrıca dil eğitimi için de Almanya’yı tercih ederek İngilizce lisans eğitimi için üniversitelere kayıt yaptırabilme şansınız da bulunuyor.

Almanya’da üniversite eğitimi için Türkiye’den gidecek olan öğrencilerden sadece lise diploması istenmektedir. Ayrıca ülkenin AB üyesi olması Almanya’yı daha cazip kılmaktadır.

Bunlar dışında ülkelerinde üniversite okuyan öğrencilere yasal olarak çalışma iznini de Almanya daha kısa sürede vermektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!