ADANANIN RAP SANATÇILARI KONSERDE SAVAŞA HAYIR DEDİ !

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Yaşar Kemal Kültür Merkezinin ev sahipliğini yaptığı Andromeda Vol.14’de sahne alan Adanalı rap müzik sanatçıları, savaşa hayır adı altında toplanarak mükemmel bir konsere imza attı.

Yüzlerce kişinin katılım gerçekleştirdiği konserde Stap (Mustafa Burak Eroğlu), Mert Ali (Mert Ali Derin), Hünkar (Hakan Arıdaşır), Veron Algos (Veysel Saike), Groza (Batıkan Özhallaç), Hükema (Görkem Sakar) başta olmak üzere bir çok sanatçı sahne şovunu gerçekleştirerek seyircelere inanılmaz keyifli anlar yaşattı.

Mert Ali’nin yakında çıkacak olan ”Derdo” albümünde bulunan Stap düetini, ikili sahnede ilk defa birlikte okuyarak, albümün yakında çıkacağını müjdeledi. Konser ve kitleden memnun olduğunu belirten organizatör Emir Efe Eryol, daha büyük konserler için planlar yaptığını belirtti.

Konser ile bir çok sosyal proje’yi bir araya getirmek istediğini belirten Mert Ali, sokak hayvanları içinde yakında güzel bir konser organzasyonu yapacağını dile getirdi.

Final sahnesinde Stap, birbirinden farklı şarkılarıyla gelenlere çok dolu anlar yaşattı. Hayranlarıyla sahne sonrasında biraz vakit geçiren Stap ve diğer sanatçılar herkesle vedalaşarak organizasyonu bitirdi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!