Almanya’da Jeff Bezos’a Benzeyen Adam: Çağdaş Halıcılar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Benzerlik Keşfi ve İmajını Kullanma Kararı

46 yaşındaki Çağdaş Halıcılar, Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Eskiden elektrikçi olan Halıcılar, Bezos’a olan benzerliğini fark ederek bunu bir fırsata dönüştürmeye karar verdi. “Onun ikiz kardeşi gibiyim” diyen Halıcılar, kafasını kazıtarak ve krem sürerek Bezos gibi bir imaj oluşturduğunu belirtiyor.

Girişimci Ruhu ve Şirket Kurma

İşini bıraktıktan sonra CB Transporte adında bir şirket kuran Halıcılar, Bezos gibi girişimci olduğunu söylüyor. “Arkadaşlarım bana Bezos’a benzediğimi söyledi. Hatta bazıları onun beni klonladığını bile iddia etti” diyen Halıcılar, imajını kullanarak bir kast ajansına kaydoldu ve Almanya’da çeşitli televizyon kanallarında ve etkinliklerde yer aldı.

Bezos İle Benzer Yaşam Tarzı

Halıcılar, “Ben Bezos gibi yaşıyorum” diyor. Kendi gemisinde ziyaretler yapmayı, yardımcısı olmayı ve kaliteli içki içmeyi seven Halıcılar, “Benim isteğim Bezos’un yatında onunla viski içmek” ifadesini kullanıyor. ABD’ye gittiğinde Amazon’un kampüsünü ziyaret eden Halıcılar, oradaki çalışanların ilgisiyle karşılaşıp selfie çektirdiğini aktarıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!