Ankara İmplant

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Ankara’nın gözde diş sağlığı merkezlerinden biri olan Gönül Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla diş implantı konusundaki endikasyonlara yönelik üst düzey hizmet sunmaktadır. Sağlığınıza değer veren bir yaklaşımla, diş eksikliği sorunlarına kalıcı çözümler üreten merkezimiz, titanyumdan üretilen biyo uyumlu implantlar kullanarak estetik ve fonksiyonel sonuçlar elde etmenize yardımcı olmaktadır.

Ankara İmplant Tedavisi

Gelişmiş tedavi yöntemleriyle diş eksikliği problemlerine yönelik çözümler sunan Gönül Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, diş implantlarıyla estetik ve fonksiyonel çözümler sağlamaktadır. Lokal anestezi altında gerçekleştirilen implant uygulamaları, ağrısız ve konforlu bir deneyim sunar. Protezlerin çene kemiğiyle tam bağlantı süreci tamamlandığında, hastalar doğal dişlere sahip gibi hissederler.

İmplant Tedavisi Avantajları

Geleneksel köprü restorasyonlarına alternatif olarak kullanılan dental implantlar, komşu dişlerin kesilmesini önler ve mine tabakasını korur. Bu sayede komşu dişlerin ömrü uzar, ağız sağlığı daha iyi bir şekilde korunur. Hareketli protezlerin oluşturduğu rahatsızlıkları minimuma indirerek, implantlar sayesinde ağızdan hiç çıkmayan protezler veya daha sabit hareketli protezler elde edilebilir.

İmplant Tedavisi Uzman Diş Hekimleri

Gönül Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan uzman diş hekimleri, yüksek nitelikli ve deneyimli bir ekibi temsil eder. Tedavi sürecinde hastalara güler yüzlü bir hizmet sunan hekimler, implant uygulamalarını titizlikle gerçekleştirir ve hastaların memnuniyetini ön planda tutar.

İletişim Bilgileri: Gönül Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Öveçler Mahallesi Mimar Caddesi No: 54-C Sokullu Öveçler / Dikmen, Çankaya – Ankara adresinde hizmet vermektedir. İmplant tedavisi ile ilgili detaylı bilgi almak veya randevu oluşturmak için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. Ankara’nın diş implantı konusunda tercih edilen merkezi, sağlıklı ve güzel bir gülüş için hizmetinizdedir.

İmplant Fiyatları

Gönül Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Türk Diş Hekimliği Birliği fiyat tarifesine göre belirlenen implant fiyatları ile uygun ve şeffaf bir hizmet sunar. İmplant tedavisi için fiyat bilgisi almak ve detaylı bilgi için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!