Bülent Uygun: “Taraftarlar Takımımızın Ateşleyicisi”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bülent Uygun, Taraftarların Önemini Vurguladı

Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, göreve başlamasından bu yana ligdeki son 4 iç saha maçını kaybetmediklerini söyledi. Uygun, bu başarının en önemli etkeninin taraftarlar olduğunu vurguladı ve onları takımın ateşleyicisi olarak nitelendirdi.

Uygun, taraftarların takımın sahibi olduğunu ve baş tacı olduklarını belirtti. Onların varlığıyla futbolcuların coşkusu, isteği ve arzusu arttığını söyledi. Ayrıca yeteneklerini sergilemek için daha çok mücadele ettiklerini ifade etti.

Sivasspor’un geçmişte iç sahada yenilmezlik serileri yakaladığını hatırlatan Uygun, göreve geldiğinden beri bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. “Yukarılara doğru tırmanışa geçeceğiz” diye konuşan Uygun, sistemsel değişiklikler yaptıklarını da dile getirdi.

Sivasspor Son 3 Lig Maçında Yenilmedi

Uygun’un yönetimindeki Sivasspor, ligde oynadığı son 3 maçta da yenilmedi ve 8 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, 19. haftada deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek Uygun ile iyi bir başlangıç yaptı. Sonraki haftalarda ise Galatasaray ve Samsunspor maçlarında beraberlik ve mağlubiyet yaşadılar.

Sivasspor, Uygun yönetimindeki son 3 iç saha maçında da rakiplerine gol atmadı. Bu süreçte 8 gol atan Sivas temsilcisi, kalesinde ise 8 gol gördü. Puan cetvelinde 9. sıraya yerleşen takım, iç sahada 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan topladı.

Bülent Uygun, Sivasspor’un Avrupa’ya gitmesi için temelleri atmaya başladıklarını ve oyunculara güzel bir Sivasspor izletmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!