İlhan Palut: “Son Zamanlarda Tebrik Etmeye Alıştık”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yılport Samsunspor Mağlubiyetini Değerlendirdi

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör İlhan Palut basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Palut, Samsunspor’un maça istekli başladığını vurgulayarak, ilk yarıda yaşanan gollerden bahsetti.

İkinci Yarıda Hamleler Yapmaya Çalıştık

İlk yarıda korner karambolünden gol yediklerini belirten Palut, takımının gol fırsatlarını değerlendiremediğini ancak oyunun dengede gittiğini söyledi. İkinci yarıda ofansif anlamda bazı hamlelerle hareketlilik getirmeye çalıştıklarını ancak istedikleri reaksiyonu alamadıklarını ifade etti.

Reaksiyonu Gösteremedik

Teknik direktör Palut, maçta reaksiyon göstermediklerini ve özellikle gerideyken istenilen performansı sergileyemediklerini belirtti. Oyuncularının skor gerideyken reaksiyon gösteremediğine dikkat çeken Palut, “Son zamanlarda tebrik etmeye alıştık. Samsunspor’u da tebrik ediyorum.” dedi.

Palut, maçın genelinde pozisyonlar bulduklarını ancak daha istekli ve diri bir rakip karşısında mağlup olduklarını dile getirdi. Skor gerideyken göstermeleri gereken reaksiyonu gösteremediklerini vurgulayan Palut, bu durumun üzerinde düşünmeleri gereken en önemli nokta olduğunu belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!