Büyü’den Kadınlar Günü’ne özel hediye alternatifleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Doğa ile yakınlaşmak, yaşam alanlarına enerji katmak ve en güzel dileklerin yeşermesini umut etmek adına niyet eden Büyü, Kadınlar Günü’ne özel sunduğu hediye seçenekleri ile herkesi berekete ve toprağa dokunmaya davet ediyor.

 

24.02.2022, Istanbul

Doğanın büyüsünü paylaşmak ve bitkilerin sihri ile insan hayatına değer katmak için kolları sıvayan üç kadın girişimcinin kurduğu Büyü, yaşam alanlarına kattığı şık görünümü ile sukulent çeşitlerinin yanı sıra, mutfakların olmazsa olmazları roka, marul, kekik, reyhan ve benzeri bitkiler ile Kadınlar Günü’ne özel, sevdiklerinize eşsiz bir hediye hazırlama fırsatı sunuyor.

 

Neon renk saksılar ile mutfaklar renklensin

Günlerinin büyük bir çoğunluğunu mutfakta geçiren kadınların kendi mahsulünü üreterek bu eşsiz hazzı tatmasına destek olan Büyü, neon renk saksılarıyla hem mutfaklara hem de yaşam alanlarına renk katıyor.

 

Kadınlar Günü’ne özel en eşsiz hediye

Roka, marul, reyhan ve maydanoz tohum tüpü, neon saksı, cocopeat ve bitki isim çubuğunun yer aldığı Tohum Seti, tüm yıl ekim yapmaya uygun seçeneklerin başında yer alıyor. Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden reyhan, maydanoz, roka ve marulun bulunduğu bu büyülü kutuda, bitkinizi büyütmenize yardımcı olacak her detay düşünülmüş.

 

Lavanta ve Kekik ekmenin tam zamanı

İç mekanlarda, oda sıcaklığında tüm yıl ekim yapabileceğiniz alternatiflerden biri de, Kekik ve Lavanta Yetiştirme Seti. Birbirinden eşsiz renkleriyle neon saksıların yer aldığı premium kutuda, lavanta ve kekik tohum tüpü, çimlendirme toprağı ve bitki isim çubuğu bulunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!