ÇAN 75.YIL MURAT KÖSE İLKOKULU’nda Tiyatro Gösterisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hayalleri olan bir ressam çocuğun, güzel doğanın güzel ağaçlarını resim yapraklarına, bulduğu her kağıda dökerek kendine oluşturduğu resim köşesinde sergilemektedir. Dürüstlüğün ve disiplinli çalışmanın vurgulandığı oyunda, doğa ve hayvan sevgisi de birleşince izleyen tüm çocukları güzel hayallerle buluşturuyor.

Tanıtım günlerinde ve gösteri gününde çocuklardan yoğun ilgi geldi. Eğlenirken öğrenen çocuklar, zaman zaman sahneye çıkarak oyuna dahil oldular.

Oyun sonunda açıklama yapan oyuncular. “Daha önce okulun yıkılmasından kaynaklı ayrı binalarda aynı okulun melekleriyle buluşmak bizi çok mutlu etti. Okul müdürümüz Turhan ÇOKGEZER beyefendiye, diğer binada okul müdür yardımcımız Cevdet DİNLER beyefendiye, sınıf öğretmenleri ve personel arkadaşlara teşekkür ederiz.” Dediler.

Ayrıca Morris Sanat kurucusu Abdurrahman TUTAR, “oyunumuzun profesyonel oyuncu kadrosundan Mehmet Regaip GÖKTAŞ, aynı zaman da ressam olan ve tüm dekorlara fırçasıyla dokunup sahnemizde yer alan Rabia YUMUŞAK’a teşekkür ederiz.” Dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!