Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’de Konuştu: “Özgür Efendi Mazlum Karakterine Döndü”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özel’e Yüklendi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu meydanında düzenlenen mitingde konuşarak CHP Genel Başkanı Özel’e yüklenerek, “CHP’nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Özgür efendi, Türk filmindeki ‘Mazlum’ karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor” dedi.

“Yaşam Biçimine Müdahale” Konusuna Değindi

Erdoğan, İzmir’deki konuşmasında AKP’nin sıkça eleştirildiği “yaşam biçimine müdahale” konusuna da değinerek, “Onca yılın ardından, kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını kabul etmeyen kalmamıştır. Amacımızın, refah seviyesini yükseltmek olduğunu herkes gördü” diye konuştu.

Erdoğan’ın Konuşmasından Satır Başları

  • İzmir’e Yatırım Çağrısı: “31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel olacak. Bir asır önce düşmandan kurtuldu ancak hizmet fukaralarından kurtulamadı. Türkiye zenginleşirken bu şehir yerel yönetimler açısından maalesef çok azını aldı.”
  • CHP’ye Eleştiri: “CHP’nin Demlendiği müttefikleri ile ilişkisinde şeffaflık var mı, yok. Sırf bize kaybettirsin diye ortaya sürdükleri partilere ne vaad ettiklerinden haberdar mısınız?”
  • Projeler ve Yatırımlar: “449 milyar tutarında kamu yatırımı yaptık İzmir’e. 11 bin 820 adet derslik inşa ettik. 4 yeni üniversite kurduk. 26 bin 431 kişi kapasiteli yurt binalarını açtık.”
Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!