Margot Robbie ve Ryan Gosling’in Başrolünde Olduğu Barbie Filminin Devamı Geliyor Olabilir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Warner Bros, Greta Gerwig ile Barbie 2 Filmini Yapmayı Planlıyor

Margot Robbie ve Ryan Gosling‘in başrollerini paylaştığı, Greta Gerwig‘in yönetmenliğini yaptığı Barbie filmi, bu yılın en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Film, dünya genelinde gişe rekorları kırarken ödül törenlerinde de dikkatleri üzerine çekti.

Warner Bros şimdi, Greta Gerwig ile bir devam filmi yapma konusunda hazırlıklara başladı. Şirket yetkilileri, Gerwig’in Barbie 2’yi yapmaya çok istekli olduğunu ve sürekli olarak bu konuyu görüştüklerini belirtti.

Greta Gerwig: “Yapmayı Çok Sevdiğim Bir Şey”

Pam Abdy, BBC‘ye verdiği röportajda, Greta Gerwig‘in Barbie 2’yi yapmayı çok istediğini ve devam filmi olasılığı üzerinde sürekli konuştuklarını açıkladı. Abdy, Gerwig’in vizyoner bir yönetmen olduğunu vurgulayarak, oyuncularla tekrar bir araya gelme fikrini sevdiğini belirtti.

Greta Gerwig, ağustos ayında People dergisine yaptığı açıklamada, filminin bir dünya ve bir dizi farklı Barbie filmi serisinin başlangıcı olmasını umduğunu dile getirmişti. Gerwig, Barbie Ülkesi’ne geri dönmek istediğini ve devam filmi fikrine sıcak baktığını belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!