DÜNYA KANTAR, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE BİLİNCİ ARTIRMAK İÇİN ADIM ATTI!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Elektronik tartı sistemleri konusunda sektörün öncü isimlerinden Dünya Kantar, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvan haklarına dikkat çekmek ve bu konudaki bilinci artırmak amacıyla özel bir kampanya başlattı.

Dünya Kantar, hayvan haklarına verdiği önemi göstermek ve toplumsal bilinci artırmak amacıyla bu özel günde, her satın alınan ürün için belirli bir miktarı hayvan hakları organizasyonlarına bağışlama kararı aldı. Şirket, bu adımıyla hem sektördeki liderliğini sürdürmeyi hem de toplumsal sorumluluk projelerine verdiği değeri göstermeyi hedefliyor.

Dünya Kantar Genel Müdürü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hayvan hakları, toplumun her kesimini ilgilendiren önemli bir konudur. Biz de Dünya Kantar olarak bu bilinci artırmak ve hayvanları koruma konusunda topluma katkıda bulunmak istedik. Bu özel günde başlattığımız kampanyayla, hem müşterilerimize teşekkür etmek hem de hayvan haklarına dikkat çekmek istiyoruz.” dedi.

Dünya Kantar, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektördeki yerini her geçen gün daha da pekiştiriyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde başlattığı bu özel kampanya ile de toplumsal sorumluluk bilincini gösteriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!