Hayatta Kalma Rehberi; Survive İstanbul

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İnsanların ne zaman hayatta kalma konusunda önemli ipuçlarına ihtiyaç duyacağı hiç belli olmuyor. Gündelik yaşamda dahi hiç beklemediğiniz anlarda doğal afetlerle karşı karşıya kalınabiliyor. Bununla birlikte doğayla iç içe yaşamayı seven insanlar hiç beklenmedik anlarda tehlikeli olayların içerisinde kendisini bulabiliyor. Dolayısıyla Survive İstanbul sitesi tarafından hazırlanan bilgilere ne zaman ihtiyaç duyacağınız maalesef bilinmiyor. Bunun için sizlere önerimiz bu siteyi yakından takip etmeniz ve burada verilen altın değerindeki ipucu ve tüyoları aklınızın bir köşesine yer etmeniz.

Survive.istanbul sitesi çok geniş bir kategori aralığında bilgilendirme yapıyor. Şehir yaşamında hiç beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalan insanlar içinde çok özel bilgiler yer alıyor. Ekstrem bölgelerde hayatta kalabilmeye çalışan insanlar için de ipuçları veriliyor. Kısacası denizde, savaşlarda, çöllerde, soğuk bölgelerde, dağlarda, kutuplarda, bataklıklarda ve ıssız adalarda ne yapmanız ve yaşama nasıl tutunmanız gerektiği konusunda ipuçları anlatılıyor.

Survive İstanbul sitesi deneyimli eğitmenler tarafından oluşan bir kadro ile yönetilen çok güçlü bir rehber. Burada yayınlanan vahşi yaşam ipuçları ve hayatta kalma tüyoları insanların çok önemli beceriler elde etmesine sağlıyor. Bu platforma giriş yaptığınızda vahşi yaşamın ne demek olduğunu çok iyi öğrenebiliyorsunuz. Zorlu şartlarda hayatta kalabilmek adına hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak formda kalabilmek için daha önce deneyimlenmiş ipuçları öğreniyorsunuz.

Sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/

Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/

Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!