İstanbul Emniyet Müdürlüğü: ‘Sarıyer’deki Köpek Katliamı İddiaları Asılsız Çıktı’

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İddialar Araştırıldı: Gerçekler Ortaya Çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşıma giren ‘Sarıyer’de köpek katliamı’ iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Olayın Detayları İncelendi

Sarıyer ilçesinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili yapılan açıklamada, 18 Şubat 2024 tarihinde Pınar Mahallesi’nde yaşanan “köpeğin gözlerini tornavidayla oyarak katletme” iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Yapılan incelemede, köpeğin sahibi T.S.’nin mülk sahibi S.E.’nin kiracısı olduğu ve aralarında daha önceden anlaşmazlık yaşandığı ortaya çıktı.

Gerçekler Ortaya Çıktı

Yapılan araştırmalarda, iddiaların asılsız olduğu ve sosyal medyada gündem yaratılmak istendiği anlaşıldı. Köpek Efe’nin veteriner muayenesinin yapıldığı ve gözlerindeki iltihaplanma sebebiyle kalıcı körlük yaşadığı belirlendi. Efe’nin yaşam kalitesinin normale dönemeyeceği tespit edilerek uyutulduğu açıklandı.

Adli Süreç Başlatıldı

Açıklamada, köpeğin sahibi T.S. hakkında iftira suçundan adli işlem başlatıldığı da belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayın gerçekle ilgisi olmadığını ve sosyal medyada yayılan iddiaların doğru olmadığını vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!