Istanbul’da Şiddetli Yağış Sonrası Anadolu Yakası Sular Altında Kaldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İstanbul’da şiddetli yağış, Anadolu Yakası’nda etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarılarının ardından beklenen yağış, dün akşam saatlerinde Avrupa Yakası’nda etkili olmuş, Arnavutköy ve Başakşehir gibi bölgelerde birçok yer sular altında kalmıştı. Vatandaşlar zor anlar yaşamıştı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren ise yağışın Anadolu Yakası’nı vurduğu görüldü. Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Pendik ilçesinde birçok bölge sular altında kaldı. Bu ani yağışlar, sokakları göle çevirirken, özellikle okul servisleri gibi araçlar trafikte ilerlemekte zorlandılar.

Bölgeden gelen görüntülerde, Pendik ilçesindeki sokakların sular altında olduğu ve aralarında birçok okul servisinin bulunduğu araçların trafikte sıkıştığı anlar kaydedildi. Ayrıca, Pendik’te kuvvetli yağışlarla birlikte bir istinat duvarının çökmesi sonucu işçi servisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtarıldı, bir kişiyi kurtarmak için çalışmalar ise devam ediyor.

Yaşanan bu ani yağışlar, İstanbul’da sel baskınlarına ve ulaşımda aksamalara neden olurken, vatandaşlar ve yetkililer yağışın etkisi altında kalmış durumda.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!