İYİ Partili Türkkan’dan İmamoğlu’na: Böyle bir tweetin gereği yoktu

İYİ Partili Türkkan'dan İmamoğlu'na: Böyle bir tweetin gereği yoktu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfi Türkkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Twitter’da HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i etiketleyerek yaptığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımıyla ilgili, “Böyle bir tweetin gereği var mı? Bence yoktu” dedi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ilişkin paylaştığı tweete yönelik açıklama yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Başkanlık Divanı Toplantısı'nın ardından gazetecilere açıklama yaptı.
© AA
İmamoğlu’nun Akşener ve Buldan’ı kutladığı 8 Mart mesajına İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan tepki: Doğru bulmuyorum

Türkkan, kendisine yöneltilen bir soru üzerine şunları kaydetti: 

“Böyle bir tweetin gereği var mı? Bence yoktu. Biz, kurumsal kimliğiyle CHP ve yönetimini tanırız. Yani yarın CHP Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başka bir tweet atarsa bununla ilgili bir yorum yapmamız beklenir mi? Hayır. Ama ben beklerdim ki Sayın İmamoğlu, şehit Aybüke öğretmen hanım nezdinde bütün şehit analarımızın da kadınlar gününü kutlasın. Ayrıca uzun süredir AK Parti tarafından yönetilen İstanbul’da çok büyük sorunlar yumağı var. İstanbul’da yaşayan kadınların da sorunları var. Bu kadınların sorunlarını çözmek üzere biraz daha odaklanması çok daha doğru olur diye düşünüyorum”.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!