Kar keyfi Boyner’le zirvede!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez spor aktivitesi kayak için hazırlık yapanların yolu Boyner’den geçiyor. Kış boyu sıcak kalmayı sağlayan outdoor ürünler, kayak tatilinde zirvede üşümeden karın keyfini yaşamak isteyenleri bekliyor.

Her mevsime uygun özel ürün seçkileri hazırlayan Boyner, kış aylarının keyfini kayak tatilinde çıkartmak isteyenleri de unutmadı. Kış sporu sevenler için özel olarak hazırlanan ürün seçkisinde sıcak tutan, su geçirmez ve nefes alabilen kumaşlarla tasarlanmış kayak montları, kış trendlerini yansıtan güvenli adımların eşlikçisi kar botları, sıcacık tutan eldivenler ve konforlu bir kayak keyfi yapmaya yardımcı olan rengarenk kayak pantolonları yer alıyor.

Zorlu hava koşullarına kalkan görevi!

Hareket sınırı getirmeyen ve zorlu hava koşullarında yüksek konfor sunan, kayak tatilinin vazgeçilmez modelleri Boyner’de bir araya geliyor. Boyner’in kayak sezonuna özel sunduğu koleksiyonları arasında Quiksilver, Helly Hansen, Volcom, Billabong, Oxnard ve Columbia gibi markaların en özel parçaları dikkat çekiyor. Aksesuar kategorisinde ise onlarca farklı bere, atkı ve eldivenler de kayak stilini tamamlarken kadın, erkek ve çocuklara özel farklı renk ve desende sunulan kayak koleksiyonu tüm ailenin kayak zevkini katlıyor. Sadece Boyner’de yer alan National Geographic’in outdoor botları ise yoğun kar ve soğuk günlerin vazgeçilmezi oluyor.

Zirvede dahi sıcacık hissetmeyi sağlayan ve renkleriyle dikkatleri üzerine çeken kayak koleksiyonunun en hit parçaları Boyner mağazalarında, Boyner uygulamasında ve boyner.com.tr’de kayak sporuyla ilgilenenleri bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!