Keremcem’den Samimi Açıklamalar: “Evlilik Planım Yok Ama Neden Olmasın”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Keremcem’in Özel Hayatına Dair Açıklamalarından Öne Çıkanlar

20. yılımda nasıl geçtiğini anlamadım. Yine şarkı söylüyorum, daha büyüdüm daha olgunlaştım. Şarkılarım daha çok beni anlatan şeyler olmaya başladı.

Pandemide 10 kilo aldım. Bir TV programına çıktım, o halimle fotoğrafımı görünce aralıklı oruca başladım. 4 yıldır günde 1 öğün yetiyor. perabet 10 kilo verdim. Yemeyi çok severim, çocukken de yerdim, şişman bir çocuktum.

Evlilik planım yok ama neden olmasın. Hayatta her şey olabilir.

Üretken bir dönemimi yaşıyorum. Pandemide 30’a yakın şarkı yaptım. Nisanda albüm çıkarmayı planlıyorum.

Oyunculukla şarkıcılık birbirini destekliyor. Sette özellikle perabet giriş başrol oynuyorsan haftanın 6 günü 16 saat çok yorucu olabiliyor. Sadece zamanı değil aklını da alıyor. Setlerde olmayı kamera karşısında olmayı çok seviyorum. Şarkılarımı hazırladım şimdi oyunculuğa yoğunlaşacağım.

İlk günden beri beni takip eden kişiler var, onlar artık hayranım değil arkadaşım. perabet twitter Şarkılarımı ilk onlara dinletiyorum mesela. Onların fikirlerini almak benim için çok önemli.

Ünlü olduğumu, yaptığım işin başarılı olduğunu Aşk Oyunu dizisiyle anladım. Sete giderken servisle alıyorlardı bizi Levent metrosundan. İnsanların bana bakışından anladım, dizinin tuttuğunu.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!