Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Açılış Töreninde Yapılan Konuşmalar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bakan Uraloğlu’nun Değerlendirmeleri

Bakan Uraloğlu: Yeni tramvay hattı, Kocaeli’nin kent içi raylı sistem ağını güçlendirerek vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak.

Ulaştırma ve Altyapı Projeleri

Bakan Uraloğlu: Hızlı tren hatlarıyla şehirleri birbirine bağlarken kent içi raylı sistem projelerini de hayata geçiriyoruz. Ülkenin dört bir yanını demir ağlarla örüyoruz.

Kent İçi Raylı Sistem Projeleri

Bakan Uraloğlu: Ankara’dan İzmir’e, Antalya’dan Gaziantep’e kadar birçok şehirde kent içi raylı sistem projelerini hizmete açtık. Türkiye genelinde 416 kilometrelik raylı sistem projesini tamamladık.

Kocaeli Ulaşım Altyapısı

Bakan Uraloğlu: Kocaeli’nin ulaşım ve iletişim altyapısı için 264 milyar lira yatırım yaptık. Kocaeli’yi uluslararası bir ticaret merkezi haline getirdik ve yüksek standartlı yollarla bağladık.

Gebze-Darıca OSB Metro Hattı

Bakan Uraloğlu: İstanbul ve Bursa’da yeni raylı sistem hatları yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Gebze-Darıca OSB Metro Hattı’nın inşası devam ediyor ve 11 istasyonda hizmet verecek.

Hizmet Siyaseti ve Eleştirilere Yanıt

Bakan Uraloğlu: 2002’den bu yana hizmet siyasetiyle hareket ediyoruz. Eleştirilere rağmen doğru işler yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!