Mersin’de Cinayet Zanlısı Jandarma Tarafından Yakalandı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Mersin’de Ailenin Acı Sonu

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Nurgül (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’nın (11) öldürüldüğü trajik olay ortaya çıktı.

Olayın Gelişimi

Olay, dün sabah 05.30 sıralarında, ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan İlemin Mahallesi’nde meydana geldi. Komşularının ihbarı üzerine çiftçi Neşet Kaya’ya ait evde çıkan yangın sonucu Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya’nın cesetleri bulundu.

Yaklaşık yarım saat sonra ise 5 kilometre uzaklıkta, İlemin-Erdemli kara yolunda bir otomobilde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdüğünde araç içerisinde Neşet Kaya’nın cesedi bulundu.

Zanlı Yakalandı

Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda aynı mahallede yaşayan H.E. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin, cinayet öncesi Nurgül Kaya’yı bayıltıp altın yüzüğünü çaldığı ve evi ateşe verdiği, Neşet Kaya’yı bıçaklayarak otomobili yaktığı belirlendi.

H.E.’nin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Ayrıca, zanlının altın yüzüğünü kuyumcuda bozdururken görüntülendiği ortaya çıktı.

Sonuç

Cinayet sonucu hayatını kaybeden Nurgül Kaya, Neşet Kaya ve Emrullah Kaya’nın cenazeleri defnedilirken, zanlının adalet önüne çıkarılması için soruşturma devam ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!