NASR ESPORTS GALİBİYET SERİSİNİ 12 MAÇA ÇIKARDI

23-24 Temmuz tarihlerinde oynanan karşılaşmalar ile birlikte Şampiyonluk Ligi’nde lig aşamasının 6. haftası geride kaldı.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

NASR ESPORTS Şampiyonluk Ligi’nin zirvesindeki yerini korurken, DenizBank İstanbul Wildcats ikincilik koltuğuna oturdu. Dark Passage ise üçüncü sırada ve sadece bir galibiyet farkı ile sıkı takibini sürdürdü.

 

Bu hafta oynanan karşılaşmalarda DenizBank İstanbul Wildcats ve NASR ESPORTS ikişer galibiyet bulmayı başardı. Ayrıca mevsim finallerine katılma mücadelesi veren Galatasaray Espor en büyük rakiplerinden biri olan Fenerbahçe Espor ve GALAKTICOS’u mağlup ederek 6. sıraya yükseldi.

 

GALAKTICOS, Fenerbahçe Espor ve 5 Ronin bu hafta galibiyet bulamazken, Beşiktaş, Papara SuperMassive Blaze ve Info Yatırım Aurora haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile kapattı.

 

Lig aşamasının sonuna az kalmışken, Şampiyonluk Ligi’nde artık hataya yer yok. Mevsim finallerine adını yazdırmak için kıyasıya mücadele edecek takımların maçlarını izlemek için 30-31 Temmuz tarihlerinde watch.lolesports.com adresinden canlı yayınlara katılarak heyecana ortak olun.

 

 

Riot Games Hakkında:

Dünyanın en oyuncu odaklı şirketi olmak için çalışan Riot Games, girişimci zihniyete sahip oyuncular tarafından 2006 yılında kuruldu. Şirketin 2009 yılında çıkardığı League of Legends her ay 100 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Riot Games, topluluğun temelini oluşturan oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyor.

 

League of Legends Hakkında:

League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sık sık güncellenen içeriği ve maç mantığıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun kendi seviyesindeki rakiplerle karşılaştığı ve sıkılmadan oynayabileceği bir oyundur.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!