‘Şebo’nun Sahneye Uzanan Yolculuğu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Sahneye Adım Atan ‘Şebo’

‘Şebo’nun sahneye uzanan yolculuğu, bir yıl önce yağmurlu bir günde Dinçer Yılmaz Sigalı’yla karşılaşmasıyla başladı. Sigalı’nın montuna sarıp eve götürdüğü ‘Şebo’, sevimliliğiyle dikkat çekti.

‘Candy’nin Köpeği ‘Şebo’

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen ‘Fareler ve İnsanlar’ oyunundaki ‘Dolores’ rolü için yeni bir köpek aranırken ‘Şebo’ provalara katıldı ve rolü aldı. ‘Şebo’, sezon boyunca sahnelenen tüm oyunlarda ‘Candy’nin köpeği olarak seyirciyle buluştu.

Gelecek Sezon da Sahne Alacak

‘Şebo’, tiyatroseverlerin en sevdiği oyunculardan biri haline geldi ve gelecek sezon da sahnede olacak. Aydın Sigalı, ‘Şebo’nun oyunun belirli bir bölümünde yaşlılığından dolayı acı çekmesini istemedikleri için senaryo gereği öldürüldüğünü belirtti.

İlgi Çeken Oyuncu ‘Şebo’

‘Şebo’, oyunculardan daha fazla ilgi çekiyor ve seyirciler tarafından büyük beğeni topluyor. Sigalı, ‘Şebo’nun gelecek sezon da aralarında olacağını ve yeni maceralara atılmayı planladıklarını söyledi.

Sokaktaki Dostlarımıza Sahip Çıkalım

Sigalı, sokaktaki terk edilmiş hayvanlara dikkat çekerek, insanları bu canlıları sahiplenmeye davet etti. ‘Şebo’nun ‘Dolores’ rol arkadaşı tiyatro oyuncusu Cüneyt Gürbüz ise ‘Şebo’ sayesinde köpek fobisini yenerek sahnede büyük keyif yaşadığını ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!