Sergio Ramos, gözyaşları içinde ve polemikle Real Madrid’den ayrıldı

Everest Dağı’nın yüksekliği yeniden hesaplandı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İspanyol futbolcu Ramos, Real Madrid’in maaşını düşürerek yaptığı 1 yıllık sözleşme önerisini ilk başta geri çevirdiğini, daha sonra kabul ettiğinde ise teklif süresinin dolduğunu öğrendiğini söyledi.

İspanyol defans oyuncusu Sergio Ramos, 16 yıldır formasını giydiği Real Madrid’e gözyaşları içinde veda ederken, sözleşmesinin uzatılmamasıyla ilgili polemik yaratacak açıklamalar yaptı.

Real Madrid Kulübü, 30 Haziran’da sona erecek sözleşmesi yenilenmeyen 35 yaşındaki Ramos’un veda etmesi için ‘Real Madrid Şehri’ adlı spor tesislerinde bir tören düzenledi.

Kulüp başkanı Florentino Perez, ailesi ile birlikte törene gelen Ramos’a, altın ve elmas işlemeli olan Real Madrid onur nişanını taktı.

Gözyaşları içinde bir konuşma yapan İspanyol futbolcu, “Hayatımın en zor anlarından biri geldi. Real Madrid’e hoşça kal demek kimse için kolay değildir. Buraya babamın elini tutarak geldim. Şimdi kendi ailem var. Her zaman benimle birlikte oldukları için onlara teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda, kulübe, başkanımıza, teknik direktörlerimize, kulüp çalışanlarına ve taraftarlara da bana gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Bu vedayı Bernabeu’da yapmak isterdim. Sizleri her zaman kalbimde taşıyacağım. Yeniden görüşmek üzere çünkü er ya da geç döneceğim” ifadelerini kullandı.

Sergio Ramos:

“My first choice was to stay. I received a 1-year offer with a salary cut. The money wasn’t an issue, I wanted a 2-year contract for myself and my family.

“I accepted the 1-year offer at last, but the club informed me that the offer was no longer on the table.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!