Teknik Direktör Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü’nün Trabzonspor Karşısında Yaptığı Değişiklikler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Macheda, Ali Sowe’un Yerine Şans Buldu

Teknik direktör Emre Belözoğlu, Trabzonspor karşısında Gambiya Milli Takımı’na giden Ali Sowe’un yerine Macheda’ya şans verdi. MKE Ankaragücü, son 5 maçta kaybetmemiş ve 20 puan toplamıştı.

Trabzonspor’da 3 Değişiklik

Trabzonspor, son 3 lig maçını kaybetmeyen ve 30 puanla zirvedeki yerini koruyan bir takım. Teknik direktör Abdullah Avcı, son oynanan RAMS Başakşehir maçına göre Baniya, Benkovic ve Fountas’a şans verdi.

Ankaragücü’nde Önemli Eksikler

MKE Ankaragücü, Trabzonspor maçına 4 önemli oyuncusundan yoksun çıktı. Ali Sowe (Gambiya) ve Garry Rodrigues (Yeşil Burun Adaları) milli takımlarına giderken, Tolga Ciğerci ve Alper Uludağ ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Ankaragücü’nün Seyircisiz Oynama Cezası

MKE Ankaragücü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 5 maç seyircisiz oynama cezasının ikincisini Trabzonspor maçında çekti. Ev sahibi takımın taraftarları maçta yer alamazken, Trabzonspor taraftarı deplasman tribününde maçı takip etti.

Emre Belözoğlu ile Abdullah Avcı 4. Kez Karşı Karşıya

Emre Belözoğlu ve Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerlerinde birbirlerine 4. kez rakip oldu. İki teknik adamın takımları birer galibiyet almışken, bir maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!