Trabzonspor, RAMS Başakşehir Karşısında Aynı Kadroyla Sahaya Çıktı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK ve İstanbulspor maçlarından sonra RAMS Başakşehir karşısında da aynı oyunculara 11’de görev verdi.

Karadeniz ekibi, Uğurcan Çakır, Larsen, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet ve Onuachu 11 ile sahaya çıktı.

Trabzonspor’da Fernandez, Orsic, Benkovic, Teklic, Kerem Şen, Umut Bozok maç kadrosunda yer almadı.

Trabzonspor’un rakibi Başakşehir’e karşı oynanan maçta, dün sol alt adalesinde minimal ödem tespit edilen ve durumu maç saati belli olacağı açıklanan Abdülkadir Ömür forma giydi.

Trabzonspor’un sakatlığı sonrası 2 maç aradan sonra ilk kez kadroya dahil edilen Nicolas Pepe, Gaziantep FK ve İstanbulspor maçlarının ardından ilk kez maç kadrosunda yer almadı. Fountas ise 1 maç aradan sonra maç kadrosunda kendine yer buldu.

Trabzonspor taraftarları, RAMS Başakşehir maçına fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar yer aldı.

Taraftarlar, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde bağırarak teröre tepki gösterdi. Maç öncesi de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!