Tua Üniversitesi’nde Yüksek Lisans İmkanı Açıldı

Dijital dünyanın gereklilikleri ile artık bireylerin Amerika'ya gitmeden Amerikan üniversitelerinde yüksek lisans yapmalarına dair imkanlar açıldı. Technical University Of America kurulduğu günden bu yana ön lisans lisans ve yüksek lisans eğitimi almak isteyen öğrencilerin dünyanın dört bir yanından katılarak ondan bir biçimde eğitim aldığı bir üniversiteyi hayata geçirdi.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Dijital dünyanın gereklilikleri ile artık bireylerin Amerika’ya gitmeden Amerikan üniversitelerinde yüksek lisans yapmalarına dair imkanlar açıldı. Technical University Of America kurulduğu günden bu yana ön lisans lisans ve yüksek lisans eğitimi almak isteyen öğrencilerin dünyanın dört bir yanından katılarak ondan bir biçimde eğitim aldığı bir üniversiteyi hayata geçirdi.

Bu sayede bireyler kariyerlerine taçlandırmanın ve yüksek lisans yaparak rakiplerinin bir adım önüne geçmenin en kolay yolunu bulmuş oldu. Technical University Of America Seçkin eğitmen kadrosu ile birlikte işletme dijital pazarlama görsel sanatlar ve bilgisayar ile ilgili birçok bölümde yüksek lisans yapma imkanı sundu.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında koronavirüs sürecinin de etkisiyle online eğitimlere olan ilgi arttı. Technical University Of America bu ilgiden hareketle öğrenci sayısını neredeyse ikiye katladı. Bireylere yer değişikliği zaman veya mekandan bağımsız bir şekilde eğitim hizmeti sunan ve uluslararası geçerli bir diploma veren Technical University Of America öğrencilerinin taleplerini en üst seviyede karşılamayı başardı.

Bu sayede her geçen gün öğrenci kalitesini ve sayısını arttıran kuruluş Türkiye’de de binlerce üniversite öğrencisine ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler yaratıcılıklarını ve motivasyonlarını diri tutan sınav kaygısından ve diğer birçok sıkıntıdan uzak bir biçimde eğitim hizmeti veren bu kuruluşu tercih etmeye gayret gösteriyor. Kuruluş bünyesinde son derece seçkin eğitmen kadrosuna barındırıyor.

Website: http://www.tuamerica.university/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!