Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun İlk Seferini Yaptığı Hat Açıldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz: Türkiye’nin Önemli Yatırımları Hayata Geçiyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ilk seferini yaptığı hattın açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önemli yatırımlarını hayata geçirdiğini belirtti. Yavuz, şehir hastanelerinin sağlık alanında devrimler olduğunu vurgulayarak, ulaşım sorunlarının önemini vurguladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü: ‘Ak Kadrolar’ Millete Hizmet İçin Görevde

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, millete hizmet için belediyecilik anlayışının önemine değinerek, Türkiye’nin sağlık sistemi örneklerinden şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı. Hülagü, AK Parti ve kadrolarının belediyecilik anlayışını değer oluşturan bir yapıya dönüştürdüğünü ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: Raylı Sistemde Toplu Taşıma Hedefi Yüzde 30

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, raylı sistemde toplu taşıma hedefini yüzde 30 olarak belirlediklerini ifade etti. Büyükakın, muhalefetin eleştirilerine yanıt verirken, yapılan işlerin önemini vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün: Şehir Hastanelerine Erişimi Kolaylaştıran Raylı Sistemler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, şehir hastanelerine erişimi kolaylaştıran raylı sistemlerin önemine dikkat çekti. Eyigün, Kocaeli’de açılan hattın detayları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!