Vatandaşa ‘Sabır’, Sanayiciye ‘Bekleme’ Mesajı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Açıklamaları

Ankara Sanayi Odası’nın 60. yıl ödül töreni ve iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaşanan yüksek faizler nedeniyle finansman sıkıntısı çeken sanayicilere bütçe düzelene kadar beklemeleri tavsiyesinde bulundu.

Ödül Töreni ve Program Detayları

Tören, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Üretimin Ritmi Orkestrası’nın mini konseri sonrasında Yılmaz, sanayicilere hitap ederek seçim sonrası spekülasyonlara değindi.

Kredi İmkanları ve Ekonomik Durum

Cevdet Yılmaz, bütçede kaynak olmadığı için kredi müjdelerinin ertelendiğini belirterek, ileride bütçe imkanları doğrultusunda kredi programlarını güçlendireceklerini ifade etti. Maliyetlerin arttığının farkında olduklarını vurgulayan Yılmaz, desteklemeler yapılacağını dile getirdi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç’ın Açıklamaları

ASO Başkanı Ardıç ise yapısal reformlar ve yatırımı teşvik edecek politikalara ihtiyaç olduğunu belirterek, ekonomi politikalarına tam destek vereceklerini açıkladı. 2024 yılının enflasyon açısından kritik olduğunu ifade eden Ardıç, istikrarın sağlanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!