Beşiktaş, Fernando Santos ile Yollarını Ayırdı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Portekizli Teknik Adam Beşiktaş’tan Ayrıldı

Beşiktaş, 7 Ocak’ta göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlılar, son olarak Samsunspor ile berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkarınca Santos’un görevine son verdi.

Beşiktaş’ın Sezon İçindeki Hoca Değişiklikleri

69 yaşındaki Santos, Beşiktaş’ın başında 3’ü kupa olmak üzere 16 maça çıktı. Siyah-beyazlı ekip bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Beşiktaş, sezonu altyapı sorumlusu Serdar Topraktepe ile tamamlayacak.

Sezon İçindeki Hoca Değişiklikleri

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, ardından Burak Yılmaz yönetiminde 5 maça çıktı. Siyah-beyazlılar kötü gidişi Rıza Çalımbay ile durdurmak istedi ancak tecrübeli isim de 7 maçlık periyodun ardından görevi bıraktı. Altyapı sorumlusu Serdar Topraktepe 20 günlük görevde 3 maça çıkıp 7 Ocak’ta Santos’a koltuğu bıraktı. Portekizli hocanın ayrılmasından sonra koltuk bir kez daha Serdar Topraktepe’ye emanet edildi.

Beşiktaş’ın Açıklaması

Beşiktaş JK, “Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır. Saygılarımızla.” açıklamasını yaptı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!