Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos: “Bu zorlu süreci atlatacağız”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Santos, Sivasspor maçını değerlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Santos, takımının kötü başladığını ve kötü bir gol yediklerini belirtti. İkinci yarıda daha iyi bir performans sergilediklerini ancak gol bulamadıklarını söyledi.

Penaltı kararına itiraz

Santos, maçta tartışmalı bir penaltı kararıyla ilgili konuştu. Teknik direktör, penaltının net bir şekilde olduğunu ve VAR’ın kararı iptal etmesini anlamadığını ifade etti. Ayrıca son 2 haftada takımlarının penaltı alamadığını da sözlerine ekledi.

Zorlu sürecin üstesinden geleceklerini söyledi

Basın mensuplarının “Bu zorlu süreci nasıl atlatacaksınız?” sorusuna Santos, takımının yoğun maç programı ve oyuncu eksikliklerinden bahsetti. Ancak futbolcuların yavaş yavaş dönmeye başladığını ve takımın bu zorlu süreci atlatacağını vurguladı. Ayrıca rekabetin artacağını ve Trabzonspor maçına hazır olacaklarını belirtti.

Zaferlerle sonuçlanacaklarına inanıyor

Santos, Beşiktaş camiasının üzgün olduğunu ancak bu sürecin sonunda zaferler olacağına inandıklarını söyledi. Takımı hak ettiği yere getireceklerini ve Trabzonspor maçında iyi bir reaksiyon göstereceklerini belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!